Toplu Windows 10 güncellemeleri nereden yapılır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Toplu Windows 10 güncellemeleri nasıl yapılır? Microsoft Windows güncellemesini çalıştırdığınızda hata veriyor ve bir kod çıkıyorsa toplu olarak tüm güncellemeleri yapmak istiyorsanız…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bilgisayar kullanıcıların tercih ettiği sürümler arasında ilk sıralarda Windows 10 gelmektedir. Program kullanım esnasında güncelleme yapılması gerekmektedir. Windows programın önemli veya önerilen güncelleştirmeleri veya sadece önemli güncelleştirmeleri otomatik bir şekilde yükleyecek bir biçimde ayarlayabilirsiniz. Peki, toplu Windows 10 güncellemeleri nereden yapılır?

Toplu Windows 10 güncellemeleri nereden yapılır?

Windows 10 güncellemesi:

1) Windows Update’yi açmak için bilgisayarınızın başlat düğmesine tıklayarak açın. Çıkan arama kutusuna Update yazarak Enter tuşuna basın. Çıkan listeden Windows Update’yi tıklayın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2) Buradan sol tarafta bulunan ayarları değiştir tuşunu tıkayın

3) Açılan ekrandaki önemli güncelleştirmeler bölümünde bulunan;

  • Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle
  • Güncelleştirmeleri karşıdan yükle
  • Güncelleştirmeleri denetle
  • Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme seçeneklerinden birini tercih edin

4) Güncelleştirmeleri otomatik olarak zamanlamak için Yeni güncelleştirmeleri yükle tercihini yanı sıra güncelleştirmelerin yapılacağı saati ve günü de seçmeni gerekmektedir.

5) Bilgisayar için önemli olan güncelleştirmeleri yüklemek için Önerilen Güncelleştirmeler butonu altında bulunan ‘ önemli güncelleştirmeleri aldığım gibi ver ‘ onay kutusunu işaretleyin.

6) Sizinle birlikte başka kişilerde güncelleştirme almak istediğiniz bilgisayarı kullanıyor ise ekranda bulunan ‘ Tüm kullanıcıların güncelleme yüklemesine izin ver’ kutusunu işaretleyin. Bu buton el ile yüklenen yazılımlar için geçerli olup otomatik güncelleştirmeler de kullanıcılara bakılmadan güncelleme yapılmaktadır.

7) Ekrana gelen ‘Tamam’ butonunu tıklayın. Yönetici parolası ister ise parolayı yazıp onay verin. Windows 10 güncelleme nasıl yapılır aşağıdan bakınız!

windows 10 güncelleme nasıl yapılır

Güncelleme listesi catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4056892 ulaşabilirsiniz. “catalog.update.microsoft.com/Home.aspx

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak