Transfergo nedir? Türkiye' ye para gönderme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

İnternet üzerinden yurtdışına ücretsiz para göndermeyi sağlayan Transfergo, Türkiye' de hizmete girdi. Amerika, İngiltere, Fransa, Hollanda ve Almanya' dan Türkiye' ye para gönderme ücretsiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Transfergo nedir? Yurt dışında yaşayan kişiler tıp yaşadıkları ülkedeki arkadaşlarına para gönderir gibi hiç bir masraf ödemeden ve hızlı bir şekilde para göndermeyi tercih etmektedirler. Müşteriler hiç bir işlem ücreti olmayan ve piyasa kuru üzerinden hizmet vermek üzere kurulan bir para transfer merkezidir. Transfer hızına bağı olarak bir kaç tane gönderme seviyesi bulunmaktadır. Bu seçeneklerden ücretsiz olanı 3-5 gün içerisinde ilgili hesaba parayı ulaştırmaktadır. Diğer bir seçenek olan şimdi seçeneği ile 30 dakika gibi kısa bir sürede para transferini gerçekleştirmektedir.

Ücretsiz yurtdışına para gönderme

Transfergo nasıl ortaya çıktı? 2012 yılında Litvanya’da kurulan ve halen genel merkezi İngiltere’de bulunan bir para transfer kuruluşudur. Güven, şeffaflık ve kullanıcı deneyimine dayalı bir markadır. Halen dünyanın dört bir bölgesinde 700 den fazla müşteri ve dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası ücretsiz ve hızlı bir şekilde para transferi yapmaktadır.

Transfergo nedir? Türkiye' ye para gönderme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Transfergo Türkiye

Yurtdışına para transferi nasıl yapılır? Uluslararası para transfer şirketi olan Transfergo geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye yönelik olarak da ücretsiz para transferi yapmaya başladı. Bu gelişmeler ile yurt dışında yaşayan binlerce Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ve yabancı ülke vatandaşı olup Türkiye’ye para göndermek isteyenlerden herhangi bir ücret ve komisyon kesilmeden transfer yapma imkanını sunmaya başladı. Şirket müşterilerine ortalama piyasa kuru üzerinden para transferi sağlamaktadır.

Transfergo şirketi Türkiye’de iş ortağı olarak Türk Para ile anlaşma sağladı. Türk Para Transfergo’nun tüm işlem ve faaliyetlerini ilgili mevzuatlara göre sürdürmeye devam edecek.

Ücretsiz yurtdışına para göndermeTransfergo TürkiyeTransfergo yurtdışına para transferiTransfergo yurtdışına para aktarmayurtdışına para göndermeyurtdışından Türkiye' ye para gönderme

yurtdışından Türkiye' ye para transferi

Transfergo iletişim müşteri hizmetlerinin telefonla Türkçe dil desteği bulunmıyor. Türkiye iletişim e-posta adresi ise hello@ transfergo.com


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 19:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir