TRX (Tron) nereden ve nasıl alınır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tron TRX coin nasıl alınır ve madenciliği (mining) nasıl yapılır gibi soruların sık sorulduğunu düşünüyoruz. İnternette dolaşan bir çok yer tehlikeli olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TRX coin, Justin Sun tarafından ortaya çıkarılan bir kripto para birimidir. Merkeziyetsiz olarak hizmet vermektedir ve eğlence sektörü temel hedef olarak belirlenmiştir. Bu coin’ in hedefi, içeriklerin TRX üzerinden özgürce paylaşılması ve saklanmasıdır. Yani bir eğlence içerik ağı kurmaya çalıştığı söylenebilmektedir.

Platform içerisinde yer alan tüm içeriklerin güvenilirliği Tron tarafından sağlanmaktadır. Bu sayede yatırımcıların dolandırılma riski azaltılmaktadır.

Tron TRX alımı satımı nasıl gerçekleştirilir?

Tron TRX alım satım işlemleri, kripto para borsaları ve platformları tarafından gerçekleştirilmektedir. İşlem için hizmet sunan bir kripto para borsasına kayıt olmanız ve kimliğinizi doğrulamanız gerekecektir. Ardından sanal cüzdanınıza para yüklemesi yaparak piyasalardan veya kolay al / sat yöntemlerinden kullanarak alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Alım – satım işlemi için kripto para borsası seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, Türk Lirası kullanıyorsanız TRY ile işlem yapılmasına imkan tanıyan bir platformu tercih etmeniz gerektiğidir. Binance ve Paribu, TRY ile işlem imanı sunan platformlardır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TRON TRX avantajlar şu şekilde olduğunu belirtelim:

  • Tron protokolü ile içerik üreticileri içeriklerini TRX karşılığında satabilecek olmalarıdır.
  • Tron platformunda paylaşılan içeriklerin içerik üreticileri, TRX coin ile bağış alabilmektedir. Bunun yanında izlenme sayısındaki artış ve beğenilerde de kazanma imkanı bulunmaktadır.
  • İçerik üreticilerinin kazançlarından kesinti yapan bir sistem değildir.
  • Güvenlik Tron platformu tarafından sağlanmaktadır.

Tron TRX madenciliği nasıl yapılıyor?

Tron TRX madenciliği mümkün olan bir kripto paradır. Tron TRX madenciliği de, diğer tüm madencilik işlemleri gibi gerçekleştirilmektedir. Madenciler protokol üzerinde bulunan işlemleri kaydetmekte ve TRX kazanmaktadır. Madencilik ile üretilen bir coin’dir. Güncel olarak 72 milyon TRX bulunduğu bilinmektedir.

Sağlam projelerin arkasındaki şirket ve ekip faktörü çok önemlidir. Bazı coinler bir anda büyük oranlarla büyüyor ve bir gün balon gibi patlıyor. Araştırmadan hiç bir projeye dahil olmamanızı öneririz. En azından stop koymayı öneririz.

TRX (Tron) nereden ve nasıl alınır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2021, 14:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.