TS formatı MP4 çevirme programı film açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

TS filmler televizyonda açılmıyor ve desteklenmiyor hatası veriyorsa büyük ihtimal uyumsuz olduğu anlamını taşıyor. Önerimiz TS MP4 çevirme programı kullanmanız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

.TS uzantısı, çoğunlukla profesyonel yayınlarda tercih edilen MPEG video dosyası olarak biliniyor. Böyle olan içerikler çoğunlukla bir Smart TV’ de USB flash bellek kullanılarak açılmayacaktır. Televizyonda kullanmanız için uyumlu bir formata dönüştürmeniz gerekiyor. Örnek MP4 olabilir.

İnternetten film indirdim ama televizyonda izleyemiyorum açılmıyor diye yakınanların dosya desteğini kontrol etmelerini öneriyoruz. Başlıkta yer alan uzantının çoğunlukla çalışmayacağını söyleyebiliriz. Az sayıda yer kaplayan içeriklerin açıldığını görüyoruz.

TV’ de TS filmler açılmıyor ise;

Google’ dan TS formatı MP4 dönüştürme programı şeklinde aratarak güvenilir yazılımlardan bir kaçını deneyebilirsiniz. Ücretsiz olanlarla karşılaşacaksınız ve bir kısmı reklamını yapmak şartıyla bedava kullanım imkanı sunuyor. Bazılarında ise belli bir kullanımdan sonra paralı sürüme geçiş uyarısı veriyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Örnek olarak Aiseesoft’ u kullandık ve dönüştürme işlemini başlatmadan önce ses ve görüntü ayarlarını değiştirmemiz gerekti. Ayarlarını değiştirmeden denemek için işlemi olduğu gibi başlattık ve bir kaç dakika sonra durdurup sesine ve görüntüsüne baktık. Görüntü istediğimiz gibi değildi. Boyut 4.3 ve kaliteli değildi. Sonra yapılandırıp tekrar başlattık.

TS, MP4 çevirme online siteleri arayanlar için önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyoruz. Çevireceğiniz film, dizi veya videoların dosya boyutu büyük ise işlem yapılamıyor. Kısa olanlar için ideal diyebiliriz ama uzun süresi olan için program şart.

Site ile dönüştürme işleminde;

  • Seçilen sitenin güvenirliğinden emin olunuz. Kullandığınız sistemin kesinlikle bir antivirüs yazılımına sahip olmasını öneririz.
  • Çoğunda dosya seç vardır. Tıklayın ve videonun yerini seçiniz.
  • Dönüştürme formatını seçin. Az sayıda olanlarda ses ve görüntü kalitesi seçilebiliyor.
  • Bittiğinde indirme butonu çıkacaktır. Yanlışlıkla reklam bağlantılarıyla karıştırmayınız.

TS film açılmıyor diyenlerin;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Dosya uzantısını değiştirerek test etmelerini öneriyoruz. Örnek .mpeg, .mp4… 
  • TS, MP4 dönüştürücü programlar kullanılabilir.
  • Film indirirken dosya uzantısını değiştirip kaydedin.
  • TV’ ye yardımcı bir oynatma uygulama kurarak onun üzerinden açmaya çalışınız. 

Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi açılmayan formatın uzantısı MPEG4 ve nadir MPEG2 olabiliyor.

TS formatı MP4 çevirme programı film açılmıyor

İkinci resimli anlatımla ilgili ayar seçeneklerine ulaşmanız için hangi alana girmenizi göstermek istiyoruz. Sağ üstte çark olan simgeye tıklayarak en son görsele ulaşacaksınız.

TS formatı MP4 döndürme programı

TS MP4 çevirme siteleri


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 03:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.