Türk Telekom fiber internet çağrısı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türk Telekom' dan Fiber altyapı için önemli çağrı geldi. Twitter üzerinden operatörlerle yapılan çağrıda 2020' ye saatler kala fiber olmayan yerlere birlikte ulaşalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hala fiber altyapıya sahip olmayan çok sayıda yerler var. Hatta bazı yerler hala eski internet altyapılarını kullanmakta. Akşam saatlerinde yoğunluk olduğunda hız sorunu yaşayan kullanıcılarda bulunuyor. 

Türk Telekom’ un CEO’ sundan Twitter üzerinden önemli bir açıklama geldi. Tüm operatörlere gelin beraber fiber internet ulaşmamış yerlere fiberi götürelim.

8 Milyon KM’ ye yakın fiber altyapısına sahip olan Türk Telekom’ un tecrübesini operatörlerle paylaşmak istiyor. Digital dönüşüme çok daha fazla katkının olması için elinden geleni yapacaklarını belirten Telekom’ un 2020′ ye çağrısı önemli bir tweet ile duyuruldu.

Açıklama devamında Türkiye baz istasyonlarının %50′ sinin 5G altyapısına sahip. Bu teknolojiye geçiş yapacak ülkerle içerisinde öncü olanlardan olmak istiyoruz. Eğer talep edecek operatörler varsa baz istasyonlarında fiber desteği sağlayacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telekom CEO’ nun yaptığı açıklamada önemli bir ayrıntı bulunuyor. Daha öncelerinde de defalarca yaptıkları çağrı!

Tecrübelerini operatörlerle paylaşarak Türkiye için önemli katkı sağlayacak bu duyuruya bakalım hangi şirketler cevap verecek.

Türk Telekom fiber internet çağrısı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.