Turkcell hızlı giriş nedir nasıl kullanılır internet paylaştırma

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Turkcell hızlı giriş nedir, hızlı giriş nasıl kullanılır cevap olarak hazırladığımız yazımızla aynı zamanda ücretsiz telefondan internet paylaşımı nasıl yapılır ve hızlı giriş ne işe yarar anlattık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell hızlı giriş nedir derseniz telefon numarasıyla müşteri kimlik doğrulamasını sağlayarak online işlemler merkezine girişi sağlayarak hat için çok sayıda işlemi yapmanızı sağlayan yardımcı bir hizmetin adı. Telefonda kullandığınız tüm şifreleri bir yerde kullanımı sağlar.

Bir yerden tüm yerlerin şifreleri kullanmadan giriş yapabilirsiniz. Bu hizmet, dünya operatörleri birliğinin sağladığı “Mobile Connect” servisi ile uyumludur. Kullanışı kolay bir arayüze sahip. Tüm telefonlarla uyumlu çalışmakta. Aynı zamanda Türk Telekom ve Vodafone desteği bulunmakta.

Girişte güvenliği SMS ile doğrulama yöntemi sağlamakta. Turkcell hızlı giriş iptali için Turkcell müşteri hizmetleri aranması gerekiyor. Operatör değişikliği veya sim kart değişiminde bu bölümden işlem yapılamamakta.

Turkcell hızlı giriş ne demek?

Uygulama adı Turkcell hızlı giriş, bu aralar telefonlarda internet paylaşımda ücretlendirme gündeme geldiği gibi adı gündeme geldi. Turkcell’ in açıklamasında “iPhone kişisel erişim noktası” ve “Android Hotspot” internet paylaşımı kullanımlarında yetkisiz olarak paylaşımlarda güvenlik zafiyeti görüldüğü ve bunun engellenmesi için bir süreç belirlendi. Ocak 15 ile artık bir uygulama hayata geçilecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. www.turkcell.com.tr giriniz
  2. Sağ en üstten profil olarak gösteren simgeye dokunun
  3. Hızlı girişi seçin
  4. GSM telefon numaranızı yazıp “Giriş yap” butona tıklayın
  5. Beklemeniz istenecek ve telefona gelecek…referans kodlu ekran için onay vermeniz istenecek
  6. Telefonun ekranına “Hızlı giriş ile Turkcell.com.tr onayını belirten ref GR02… “Onay” veya “İptal” seçeneği sunacak

Turkcell hızlı giriş nedir nasıl kullanılır internet paylaştırma

Turkcell hızlı giriş nedir ne demek

Turkcell hızlı giriş nasıl kullanılır

Telefondan internet paylaşımı ücretsiz nasıl yapılır?

Turkcell telefonda internet paylaşımı ücretsiz yapmak için hızlı giriş kullanılması yeterli. İnternet paketini paylaşımda ek ücret ödemeden güvenli şekilde paylaşabilirsiniz. Hotspot ile paylaşımlarda hem güvenliğin sağlanamaması hem de kullanımın takibi yapılamaması nedeniyle yüksek faturalara neden oluyor. Bu sorunun giderilmesi açısından bu hizmet uygulamasını devreye alındı. 

Telefondan internet paylaşımı ücreti 2 GB için 9 TL. Her ay bir kereye mahsus kullanımda alınmakta. 30 Gün geçerliliğe sahip. Verilen 2GB bittiğinde ise tarifenin internet paketi devreye girmekte. Sonrasında paket bittiğinde internet bağlantısı kesilmekte.

2019 Ocak ayında yeni uygulama devreye alınıyor. Bazıları isterse Easytether Lite uygulamasıyla ücretsiz kullanım yapabilirler. İşte hızlı giriş indir…

Turkcell hızlı giriş nasıl kullanılır?

Tarayıcıdan csi.turkcell.com.tr/ccsi/logon.jsp?t=1 adresine giriş yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Detaylar aşağıdaki görsellerde ve yukarıda bulunuyor. 

Turkcell hızlı giriş nasıl kullanılır?Telefondan internet paylaşımı ücretsiz nasıl yapılır?

Yazımızda Turkcell hızlı giriş nedir, ne işe yarar ve hızlı giriş nasıl kullanılır detaylarıyla paylaştık. Sorularınız ve sorunlarınız için yorumlarınızı bekliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 22:55

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak