Turkcell numara değiştirme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Turkcell operatöründe numara değiştirme nasıl yapılır? İstediğimiz numarayı seçebiliyor muyuz ve numara değiştirme ücreti kaç TL ne kadar?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son yıllarda hayatımızın vazgeçilmezlerinden biride cep telefonları. İster işimiz yoğun olsun ister uyku halinde olalım yinede telefonlarımızı yanımızdan eksik etmeyiz. Öyle ki yemek yerken dahi telefondan müzik dinlemeye, video veya TV seyretmeye devam ederiz. Yazımızda Turkcell numara değişikliği nasıl yapılır cevabının dışında özel numara nasıl alınır e 0532532 dört sıfırı arayarak detaylar hakkında bilgi alınız.

Akıllı telefonların iyi yanları olduğu gibi zararlı yanlarıda görülmekte. Hem sağlığımız için hemde rahatsız edilme yönünden çok olumsuz yanları bulunmakta. Eğer biri sizi rahatsız ediyor ve numarasını engellemenize rağmen farklı numaralardan ya da özel / gizli numaralardan aramaya devam ediyorsa iki seçeneğiniz var ya yasal başvuru ya da numara değişikliği talebi.

Turkcell numara değişimi için önemli bir bilgilendirmede bulunmak istedik. Numara değişiminden sonra eski numaraya geri dönüş yapılamaz. En azından numara hangi operatörün ise ona iade edilir ve oraya başvuru yapmanız gerekir. Birde 2 ay içerisinde sadece 1 kere numara değişikliği yapılmakta ve 1 yılda toplam 3 kez değişim yapılabilir.

Turkcell hat sizin adınıza kayıtlı ise; Numara değişikliği için kimlikle birlikte Turkcell iletişim noktalarına giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Alternatif olarak kolay yoldan Turkcell müşteri hizmetleri kanalıyla onayınız doğrultusunda numara değişikliği yapılabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Hat sahibi çağrı merkezi 532′ i arayabilir.
  2. TİM merkezlerinden kimlikle giderek işlem yapılabilir.
  3. Numara değişikliği için hat sizin adınıza kayıtlı değilse; Hat sahibi tarafından adınıza çıkarılmış vekalet ve kimlik kartınızla iletişim merkezlerine başvuru yapabilirsiniz. Ya da kişi bir TiM’ e gider oradan bir sözleşmeyi doldurur ve alıcı da bulunduğu ilde aynı anda işlemi yaparak karşılıklı işlem başlatabilir.
  4. Yeni hat alımları için bayi dışında kurye ile gelmesi için turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/yeni-hat bağlantısına giriniz

Turkcell numara değiştirme nasıl yapılır

Turkcell numara değişikliği

Turkcell numara değiştirme nasıl yapılır

Turkcell’ de numara seçme

İstediğimiz telefon numarasını seçebiliyor muyuz? İletişim merkezlerinin veya müşteri hizmetlerinin size sunduğu numaralardan birini seçebilirsiniz. Eğer özel numara seçecekseniz özel numaralar için farklı ücret ödemeniz gerekebilir. Numara değiştirme ile ilgili tüm detaylara Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz. www.andronova.net

Şuan için numara değiştirme ücreti KDV ve diğer iletişim ücretleri dahil 24,5 TL. Çağrı merkezini Turkcell hatlardan 532 olarak aranabilir ve diğer hatlardan 0532 532 00 00 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Not: Numara değiştirme nedeniniz rahatsız edilmekse; yeni numarayı alırken rehberde kayıtlı olmaması için rehber sorgulamaya kapattırmanız önerilir. Eğer bilinmeyen numaralarda (11818, 11832 veya 11811) numaranız kayıtlı ise operatörünüzü arayarak işlem yaptırabilirsiniz. Yalnız rehberden numara sildikten 72 saat sonra numaranız sorgulamadan kaldırılır.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 16:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak