Turkcell TV Plus bilgisayarda kullanma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell TV Plus telefonda ve bilgisayarda kullanımı çok kolay. Android' de ve iPhone' da TV+ uygulaması yükleyerek ve Windows bilgisayarda eklenti çalıştırarak kullanabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell TV Plus, yüzlerce yabancı ve yerli kanalların yanı sıra çok sayıda dizi ve filmleri uygulama üzerinden kolayca izleyebileceğiniz Turkcell’ in bir uygulaması.

Turkcell TV+ cep telefondan, tabletten ve istersenizde televizyondan izleyebiliyorsunuz. Smart TV’ ye indirilen uygulamayu çalıştırıp telefon numarasını ve şifresini girerek izlemeye başlayabilirsiniz. İnternet ve uygulama desteği olmayan televizyonlar içinde TV Box cihazı satın alarak TV’ ye bağlayıp hem internet erişimi hem de Smart TV özelliğine kavuşabilirsiniz.

Turkcel TV Plus ücreti aylık 10 TL’ den başlıyor. 4K Ultra HD yayın kalitesinde çok sayıda yapımlara göz atabilirsiniz.

TV Plus kullanıcıları, Premier Lig maçlarını yanında bu paketlerde 3 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB, 15 GB, 30 GB ve Spor paketi bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bilgisayarda Turkcell TV Plus nasıl kullanılır?

Bilgisayarda Turkcell Plus nasıl izlenir? TV uygulamasını, bilgisayardan tvplus.com.tr ve Android veya iPhone için uygulama mağazalarından indiriniz. Bilgisayardan açarken “Eklentiyi indir” butonuna tıklayıp ve programı bilgisayara yükleyin. Sonra “WebTV Dmp Pleyer” uygulamasını açmanızı isteyecek. Onayladıktan sonra Turkcell TV+ kullanıma sunulacak. Turkcell TV Plus internetten izleme

Turkcell TV Plus bilgisayarda kullanmaTurkcell TV Plus bilgisayarda açmaTurkcell TV Plus internetten izlemeTV Plus izlemebilgisayarda canlı tv izleme

Canlı yayını izleme ve kaçırdığınız yayınları son 24 saat içerisinde izleme imkanına sahipsiniz. Geri sardırma özelliği hem televizyonda hem de destekleyen tüm telefonlarda / tabletlerde kullanılabilmekte. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.