Turkcell TV+ Plus şifre alma ve şifre değiştirme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell TV Plus nedir, nasıl kullanılır ve Turkcell TV+ şifre nasıl değiştirilir? TV Plus aboneliği yani paket satın aldıktan sonra uygulamayı cep telefona yükleyip çıkan bölümden şifre alabilirsiniz. Şifre değiştirme de yine mesajla yapılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell TV Plus, 100′ den fazla Türk ve yabancı TV kanalı, sevilen diziler / filmler ve 24 saatte kadar olan TV yayınlarını izleyebilirsiniz. Kaçırılan dizileri, filmleri ve maçları geri sardırabilirsiniz. Canlı yayını geri sardırma özelliği ile televizyon başında kalmanız gerekmeyecek. Kaçırdığınız tüm yayınları izleyebilirsiniz.

Canlı yayını geri sardırma özelliğinin en iyi tarafı reklamları atlatabilmeniz. Bu aralar bazı reklamlar 10-20 dakika arası sürmekte. Bazen resmen zülmediyorlar. 

Turkcell TV+ uygulaması tüm iPhone / iOS ve Android mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Hatta Smart TV televizyonlarda da kullanılmakta. Bilgisayar üzerinden de yani TV+ bilgisayar izleme adresi turkcelltvplus. com.tr​​ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ek bilgi: Turkcell TV üyeliği tüm cihazlarda ve uyumlu televizyonlarda kullanılabilir. Bir üyelikle birden çok cihazda kullanabilirsiniz. Yani hepsi için ayrı ayrı abonelik gerekmiyor. Tabi şimdilik böyle!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TV+ Plus televizyondan izleme

Turkcell TV+ Plus televizyondan izlemek: Televizyonda Smart TV özelliği varsa ve işletim sistemi destekliyorsa örnek Google Play mağaya TV’ den girip TV+ ya da TV Plus yazarak TV+ uygulamasını indirebilirsiniz. Eğer televizyonun Smart TV özelliği yoksa Android TV Box cihazı alarak televizyonu Smart TV’ ye çevirebilirsiniz. İnternet özelliği yoksa da wifi adaptörü alabilirsiniz. Diğer detaylar aşağıda yer alıyor.

TV+ Plus şifre alma

Turkcell TV+ şifre sıfırlama ya da TV+ şifre nasıl alınırSIFRE ya da sifre yazıp 2200‘ ye ücretsiz mesaj atarak TV+ Plus şifrenizi alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz yine sifre yazıp 0532 755 2222‘ ye SMS atarak.

TV Plus satın alma

Turkcell TV+ aboniliği için yani TV plus paket satın almak için başvuru form adresi superonline.net/turkcell-tv/hemen-basvur veya 0532 532 0000 Turkcell müşteri hizmetlerini arayabilrisiniz.

TV+ Plus şifre almaTurkcell TV+ Plus şifre alma ve şifre değiştirme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell TV+ Plus abone olmaTurkcell TV+ şifre sıfırlama


Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 18:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.