Turkcell güncel fatura sorgulama öğrenme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell güncel fatura tutarını öğrenme sorgulama nasıl yapılır? Turkcell GSM firmasına ait hatlarına tanımlı en son güncel faturalarını nasıl öğrenebilecekleri haberimizde!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cep telefonu kullanımı dünyada olduğu gibi ülkemizde de hergeçen gün artmaktadır. Ülkemizde hizmet veren gsm firmalarından biride Turkcell‘dir bu haberimizde Turkcell abonelerinin güncel faturalarına nasıl bakabileceklerini anlatacağız. Turkcell abonelerinin güncel fatura bilgilerine ulaşabilmeleri için ilk önce online işlemlerine giriş yapmanız gerekmektedir.

Aşağıdaki ekranda Turkcell abonelerinin girebilecekleri online işlemler giriş ekranı görünmektedir. Bu ekranda yer alan Tc kimlik numaranız, telefon numaranız veya müşteri numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Eğer şifreniz bulunmuyorsa yapmanzı gereken telefonunuzun mesaj bölümüne giriş yaparak SIFRE yazıp 2222‘ ye göndermenizdir.

Turkcell güncel fatura tutarını öğrenme nasıl yapılır

Gelen şifre ile aşağıdaki ekrana bilgilerinizi yapıp giriş tuşuna basınız.

Turkcell güncel fatura tutarını öğrenme nasıl yapılır

Daha sonra szie özel ekran karşınıza gelecektir. Sağ üst köşede isminiz yer alacaktır. Bu ekranda hattınız ile ilgili işlemlere ulaşabilmek için Hesabım sekmesine tıklayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell güncel fatura tutarını sorgulama

Hesabım bölümünde aşağıda gördüğünüz gibi hattınız ile ilgili bir çok işlem yapabilirsiniz. Cep telefonu hattınızda var olan güncel fatura bilgilerini öğrenebilmke için sağ tarafta yer alan fatura işlemleri başlığına tıklayınız.

Turkcell fatura tutarını öğrenme

Aşağıdaki ekranda yisa sağ menüde bulunan ve fatura işlemlerinizi yapabileceğiniz faturalarım bölümüne giriş yapınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell fatura tutarını öğrenme

Turkcell güncel fatura sorgulama

Yukarıdaki ekranı tıkladığınızda ise fatura bilgileri karşınıza gelecektir. Buradan yapmanız gereken ise Güncel Fatura seçeneğine tıklamanızdır. Bu aşamadan sonra karşınıza gelen ekranda cep telefonu hattınıza ait güncel fatura bilgileri gelecektir. Burada yarıca faturanıza ait kullanım detaylarına da ulaşabilirisniz. Yapmanız gereken güncel fatura olarak görünen satırın sağ bölümünde yer alan satı tuşa tıklamanızdır. Bu ekranda ne kadar internet, SMS ve dakika seçenekleri kullanım oranlarının ne kadar olduğunu görebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 16:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.