Türkiye Corona aşısını buldu mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tüm Dünya' nın başı belada olduğu Corona virüsünün Ülkemizde de varlığı ciddi oranda hissettirdi. Diğer ülkeler gibi bizde Corona virüsü için gerekli tüm tedbirleri almaya başladık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son günlerde hepimizin hayatını değiştiren pandemi sürecinde insanların en çok merak ettiği konu tabi ki corona aşısıdır. Türkiye bu konuda oldukça fazla çalışma yapmakla beraber her gün aşıya bir adım daha yaklaşmaktadır. Dünyanın bir çok yerinde bilim adamları ülkemiz dahil aşı çalışmalarına başladılar.

Aşı bulundu mu?

En çok merak edilen sorulardan olan Türkiye corona aşısını buldu mu sorusunun cevabı ne yazık ki hayırdır. Ancak yapılan çalışmalar oldukça ümit verici ve yakın zamanda bir aşı bulunabileceği konusunda merak uyandırmaktadır. Türkiye’nin en başarılı doktorlarının çalıştığı aşı projesiyle ilgili detaylar sağlık bakanlığı tarafından paylaşılmaktadır.

Türkiye Corona aşısını buldu mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aşı bulunursa ne olur?

Türkiye corona aşısı için oldukça çaba sarf eden ülkelerin arasında yer alıyor. Oldukça yoğun zaman ve kaynak harcanılan bu aşının bulunması herkes için bir umut ışığıdır. Aşı bulunduğu taktirde ekonomik yönden atılım yapan olan ülkemiz aynı zamanda da corona virüsü kesin olarak yenen ilk ülke olacaktır. Bu büyük başarı uzun yıllar boyu tüm dünyada konuşulacaktır.

Aşının bulunmasıyla sosyal olarak, eğitim olarak ve daha birçok konu olarak refaha kavuşacak ülkemizde her şey değişecektir. Sonuç olarak Türkiye henüz corona aşısını bulamamıştır ancak yapılan çalışmalar gösteriyor ki çok yakın bir gelecekte aşı buldu haberini bekleyebiliriz. Her gün aşı için yapılan çalışmaların ve çalışma yapan insanların sayısının artması oldukça umut vaat eden bir süreçtir.


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 17:07

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir