Türkiye'nin ilk yerli antivirüs programı Chomar bir harika, hem de ücretsiz!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Dünya'da sayısı oldukça az firma tarafından alınabilinen uluslararası Gold (altın) serfitikasına da sahip, Türkiye'nin ilk yerli antivirüs programı CHOMAR…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Millileşme döneminden geçtiğimiz şu günlerde, özellikle savunma sanayi gibi ağırbaşların yanı sıra, diğer sektörlerde de hareketlilik hızını arttırmaya devam ediyor. Bunlardan biri ve aslında en önemlilerinden olan yazılım sektöründe, Türkiye’deki tüm internet kullanıcılarının güvenliğini ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Bu güne kadar hep başka ülkelerin yaptığı antivirüs uygulamalarını kullandıktan sonra nihayet ilk yerli antivirüs programımız olan CHOMAR (çomar) hem Windows hem de Android cihazlar için indirilmeye sunuldu.

Chomar indir

Oldukça önemli olan bu gelişme, bilgilerimizi alıp başka ülkelere satan firmalara karşı korunmanın yanı sıra, bilgisayarlarımızın ve akıllı telefonlarımızın casus yazılımlar sayesinde özellikle DDoS ataklar için kullanılmasının da önüne geçebiliyor. Yani CHOMAR sayesinde zombi olmaktan kurtulabiliyoruz. 

Sadece en iyi antivisür programlarının alabildiği (TrendMicro ve 360 gibi bilinen Antivirüs yazılımlarının dahi alamadığı) OPSWAT’tan altın sertifikaya sahip olan 33 antivirüs yazılımından biri olan CHOMAR, oldukça yüksek kaliteye koruma sağlayabiliyor. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

CHOMAR Antivirüs Özellikleri

chomar özellikleri

Oldukça iyi ve faydalı özellikleriyle dikkat çeken yerli antivirüs yazılımımız, CHOMAR Antivirüs ve CHOMAR Internet Security adıyla iki farklı versiyona sahip. İnternet Security adıyla olan versiyon daha kapsamlı olanı ve Antivirüs versiyonunun yaptığı tüm işlevlerin yanında daha fazla özellik sunuyor. Her iki versiyonu da bireysel kullanıcılar ÜCRETSİZ olarak indirebilir. Sadece kurumsal şirketler için ücret talep ediliyor.

Android cihazlar için sunulan versiyonu da oldukça başarılı olan ve çok satabil çalışmasının yanı sıra, düşük kaynak tüketimi harcayan Chomar’ı kesinlikle tavsiye ediyoruz.  

ücretsiz virüs programı indir Chomar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

CHOMAR Antivirüs İndirŞimdilik Windows ve Android cihazlar için sunulan milli antivirüs programımızı indirmek ve diğer tüm detaylarını öğrenmek için chomar.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. www.youtube.com/embed/p_GbFBvGk3w?rel=0


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.