Tweet bulunamadı artık mevcut değil çevrilemez

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tweet bulunamadı tweet artık mevcut değil ve çevrilemez hatası çıkanlarda en belirgin durumun içeriğin kaldırılması oluyor. Tabi başka sebeplerde olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ara ara Twitter ile alakalı içeriklerimiz oluyor. Çoğunlukla problemlerle alakalı yazılar ve az da olsa haber niteliğinde paylaşımlarımızda oluyor. Bu yazımızda pek görülmeyen bir durumu inceleyeceğiz ve çözümde yapmanız gerekenler deneme yanılma olacağını belirtelim.

Tweet bulunamadı hatası çıkışında ya kişinin engellemesi ya da yaptığı paylaşımı silmiş olmasından dolayı uyarı gelebiliyor. Tabi yorum olarak yapılan sohbetten alıntı da olabilir. Bir yerden alıntı yapılmıştır ve aslı kaldırılmışsa çeviri yapılamaz hatası çıkabilir. 

Atılan tweet artık mevcut değil çevrilemez verilen uyarı içerisinde zaten yanıtlamış oluyor. Lakin bazı durumlarda kişinin engellenmesi sonucu dolaylı yolla yapılan paylaşımlara ulaşılamayabiliyor. Bu gibi durumlar için başka bir hesapla denenmesi öneriliyor. Birde çok görülmeyen ama başka uygulamalarda arada bir çıkan bir problemi paylaşmak istiyoruz. Belki burada da görülebilir. Gelen güncellemede yaşanan sorundan dolayı işlevsel bozukluklar görülebiliyor. Bunu anlamak için önceki bir Twitter uygulamasının kullanılması gerekiyor. 

  • Yasaklama durumları veya hesabınıza yapılan bir yaptırım görülebilir.
  • Çoğunlukla alıntıyla yapılan paylaşımlarda çıkabiliyor.
  • Tweet silinmiş veya hesap korumaya alınmış olabilir.
  • Paylaşım yapan kişiye bir yaptırım uygulanmış olabilir.
  • Anlık internet sorunları veya uygulamanın kendiyle alakalı problemler görülebilir.
Tweet bulunamadı artık mevcut değil çevrilemez
Tweet bulunamadı artık mevcut değil çevrilemez

Sürekli veya ara ara karşılaşanlar için neler yapılmalı yukarıya ekledik. Hesabınızda bir sıkıntı olma ihtimalı içinde geliştiriciye sorunu bildirmeniz gerekebilir. Tabi başka hesabınız varsa onla test ettikten sonra başvurunuzu düzgün şekilde örneklerle iletebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak