Twitch telif ücreti vergisi mülakati değerlendiriliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sosyal ağlardan para kazanmak için bazen çok zahmet çektirebiliyorlar. Bu konuda Twitch telif ücreti vergisi mülakati değerlendiriliyor yazısında kalıyor sorununa bakacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Basamak 3-4 vergi mülakatları başlığı altında Twitch iştirak değerlendiriliyor yazısında kalıyor mu? Açık metinde şöyle yazıyor “Vergi doğrulama işleminin tamamlanması için 3 günden fazla zamandır mı bekliyorsunuz? Ne yapabileceğinizi öğrenmek için şuraya bakın” önerisi ekrana gelecek ve inceledikten sonra sorun bildiriminde bulunabilirsiniz. 

Bu yazıdan hemen sonra birde “Hizmet vergisi mülakatı değerlendiriliyor” yazısı geliyor. İşte burada da belki biraz uzun sürdüğü olabiliyor. Bazen sizden kaynaklı bazen incelemede bir sorun yaşanmasından kaynaklı da diyebiliyoruz.

Bu kısımla alakalı size bildirim alanı sunulacak ama isterseniz Twitch iletişim adlı yazımızdaki başvuru şeklini denersiniz.

Bazıları günlerdir bazıları hafta veya aylardır değerlendiriliyor ekranında kalabiliyor. Açtığınız vaka çözüldü veya inceleniyor yazdıktan sonra kapatılabiliyor. Çözümlendi olarak belirtilen cevapların hemen hemen çoğunda sanki robot cevaplıyormuş gibi duruyor. Eğer kullanıcıyla alakalı bir sıkıntı varsa açık açık şunla alakalı diye belirten bir uyarı olması gerekiyor. Şuraya bakınız şeklinde genelleme yapılması pek mantıklı olmuyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Süreçle alakalı ya da sistemsel bir sıkıntı varsa o zaman vergi mülakatı formu başvurusunun iptal edilmesi ve tekrardan başvurunun yapılması ve mülakatın başlatılması sağlanabilirdi. Twitch.TV’ den açılan kanalların çoğunda gereksinimler aynı oluyor ve para kazanmak veya para çekmek isteyenler zaman zaman problemler yaşayabiliyor.

İlgili ağın sosyal hesapları olduğunu belirtelim ve hem normal destek talebi açalım hem buralardan İngilizce yardım isteyelim. 

Twitch telif ücreti vergisi mülakati değerlendiriliyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak