Twitter Fleet şikayet etme hikayeleri kaldırma

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Twitter Fleet nasıl şikayet edilir ve Fleet kaldırma başvurusunda bulunmanız için yapılacak adımlardan bahsettik. Yayınlanan hikayeler rahatsız ediyorsa başlıkları takip ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter Fleet, bazı ülkelerde teste sunuldu ve kısa süre önce tüm kullanıcıların kullanıma sunuldu. Çoğu sosyal medyada yer alan hikayeler özelliği olarak bilinen bu özelliğin adına Fleets dendi. Tabi çok sayıda kullanıcısından da eleştiri alan Twitter’ ın zamanla herkesin alışacağını düşünüyor. Günlük yaşamın rahat şekilde paylaşılması olarak yorumlanıyor. Tabi siyasi paylaşımların ön planda olduğu bu ağda biraz sırıtsa da değişik bir görünüm sunduğunu söyleyebiliriz.

Gelelim rahatsız olduğunuz hikayeleri nasıl şikayet ederim sorusuna. Burada öncelikle haksız yere yani yalandan yapılan bildirimlerin işe yaramadığını belirtmek isteriz. Kaç kişi şikayet ederse kaldırılır gibi sorularda buna ekleyebiliriz. Ama haklıysanız o zaman çoklu bildirimler iş görebilir.

Twitter Fleeti şikayet etmek için

  • Yayınlanan hikaye’ yi açınız.
  • Yukarıdaki aşağıya doğru olan ok’ a dokunun.
  • Kullanıcı’ yı sessize alma veya “Fleet bildir” ile devam ediniz.
  • Bildirecekseniz bir başlık seçeneği seçilmesi gerekiyor.
  • “Bu Feet ilgimi çekmiyor”, “Taciz veya zarar veriyor” ve kendine zarar veya intihar amaclı ifadeler yer alıyor gibi seçeneklerden uygun olan seçilecek.
  •  Duruma göre yeni seçenekler açılacaktır ve açıklama gereken alanlar doldurulacak. Genelde çıkmıyor uygun bir başlıkla iletiliyor.

Fleet şikayetleri için dönüşler yapılıyor mu?

Çoğunlukla bildirim şeklinde iletiliyor. İnceleme olarak “Bildirdiğin hesaplarla ilgili bir gelişme var” şeklinde uyarı geliyor. Sonra üstüne dokunduğunuzda olumlu sonuçlandı ise “Bu hesapların kuralları ihlal ettiğini belirledik” şeklinde yazıyor. Birde açılan bir dosya numarası şeklinde “Fleet kimliği” F1-321221332552…. numarasıyla karşılaşacaksınız.

Fleet kaldırma için dönüş yapılmayan veya olumsuz dönüş yapılan durumlarda yasal haklarınızı aramanızı öneriyoruz. Din, ırk, inanç, kutsal değerler, devlet alehine yapılan eylemler, terör eylemleri, kişisel hakların ihlali, taciz, özel hayatın ihlali ve genel yasal durumlarda savcılığa başvurulması önerilir. Başvuru evrağı oluşturacağınız Twitter şikayet formuna eklenebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Twitter Fleet şikayet etme hikayeleri kaldırma
Twitter Fleet şikayet etme hikayeleri kaldırma
Twitter Fleet kaldırma
Twitter Fleet hikayeleri kaldırma

Aşağıda bağımsız bildirim formuna nasıl ulaşacağınızı anlatan bir konumuz yer alıyor. Talep gönderirken bu özellikle alakalı seçenekleri göremeyebilirsiniz. Ama sorunla alakalı benzer içeriklerle karşılaşacaksınız ve bunlardan biri seçilerek açıklamasını düzgün şekilde yaparak iletişime geçebilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.