Twitter hesabında aniden takipçi düşüşü

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Twitter' da takipçi düşüşü yaşıyorum ve bu aniden oldu diyeniniz var mı? Varsa Twitter' ın yaptığı temizlemeden nasibinizi aldınız demek. Sahte hesaplar silindi!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter 2017 yılında önemli bir temizlik yapmıştı. Sonrasında ara ara bu temizliğe devam etti. Yapılan temizlik sahte yani fake hesaplar. Kısa süre öncede yine bir temizlik yaptı ve anında takipçi düşüşleri görüldü. Bundan bazı ünlü hesaplarda etkilendi. Peki takipçi düşüşü normal mi?

Twitter tespit ettiği sahte hesapların listesini oluşturup ara ara bu hesapları Twitter’ dan siliyordu. Ama son yapılan silmelerde bir yanlışlık görüldü ve az da olsa gerçek hesaplarda bundan etkilendi. 

Twitter’ da anlık takipçi düşüşleri yaşadınız mı?

Bazı ünlü hesaplarda aniden yüksek takipçi düşüşleri görüldü. Bu ünlülerden biride Musk oldu. Yaklaşık 20 bin takipçi…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter hesabında aniden takipçi düşüşü

Takipçi satın aldıysanız 7. ayda ve yeni bir güncelleme ile tespit edilen fake hesaplar silindi. Zaten genelde satın alınan takipçilerden yarısı veya daha fazlası fake hesap çıkabiliyor. Bot yardımıyla veya gelişmiş yazılımlarla açılmış hesaplar daha sonra ya kendiliğinden kapanıyor veya Twitter kapatabiliyor.

Twitter hesabımda takipçi düşüşü yaşıyorum, sorun sizde değil ve hatta takipçi satın almadıysanız yapılan bu güncellemelerden etkilenmiş olabilirsiniz. Daha sonra normale dönebilir. Dönmezse Twitter’ a destek talebi açın.


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 19:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir