Twitter Mentioned Author nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Twitter yorumlarda yeni bir özelliği getiriyor. Tweet atan kişi yorum cevapladığında Author ve yoruma cevap verildiğinde Mentioned etiketi yer alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter, eksiklerini tamamlamak için arada bir yenilik yapıyor. Çoğu önemli ağların özellik bakımından gerisinde kalan Twitter baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor.

Kısa bir süre önce yaptığı önemli algoritma gibi bir güncellemeyle zaman çizelgesi tweetleri, kronolojik çizzelgeye göre sıramaya geri dönebilme seçeneği ekledi. Şimdi ise yorumlar için bir yenilik getirecek.

Atılan tweette yorumları takip edilirken kolaylık olsun diye yorum atanların üstünde “Mentioned” etiketinin ve yorum cevabını verecek tweet sahibinde ise “Author” etiketleri yer alacak. Bu yeni yorumlama özelliği uzun yorum kuyruğunda çok yararlı olacak.

Testlerin sürdüğü yeni yorumlama sistemi için bazıları tasarımda bozulmalar olacağı düşüncesinde. Pozet şeklinde yapılabilirdi gibi düşünceleri olanlarda var. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mentioned anlamı bahsedilen, bahsetme, bahsetmek… 

Twitter Mentioned Author nedir

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.