Twitter robot musun ben robot değilim açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Twitter hesap kilitlendi ve geçerli hesap sahibinin siz olduğunu doğrulamamız gerekiyor şeklinde bir uyarı ekrana geliyor sonrasında ise robot musun doğrulaması çıkabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter robot musun, sık yapılan bir şeyden dolayı gerçekte kullanıcı olup olmadığınızı doğrulamak için ben robot değilim seçeneği sunmakta. Otomatik botların yaptığı işlemlerle kullanıcıyı ayırt etmek için böyle bir mesaj ekrana gelir. Buna neden olacak seçenekleri aşağıya bırakıyoruz.

  • Çok sık peş peşe yorum yazmanız.
  • Sık beğeni ve takip yapılması.
  • Peş peşe yoğun tweet atmanız.
  • Ard arda birilerini şikayet etmeniz sonucu çıkabilir.

Kısaca aşırıya giden her şeyde böyle bir uyarı çıkabilir. Tabi birisi sizi şikayet etmedi ise bunlardan dolayı doğrulama işlemi yapılması gerekmekte. Lakin robot olmadığınızı doğrulasanız dahi belli bir süre yaptığınız şeyi tekrar yapamazsınız. Örnek yorumdan sonra böyle bir uyarı aldıysanız ve robot olmadığınızı onayladınız ise kaldığınız yerden devam ederken üzgünüz hatasıyla karşılaşacaksınız.

Tweet atarken çıktı ise tweet gönderilemedi sorunuyla karşılacaksınız. Her denediğinizde tekrar dene veya taslaklara git çıkabilir. 

Böyle bir durumla karşılaşanlardan bazılarında yanlış şifre denemesinin sık yapılması veya birisinin hesaba giriş yapmak için yaptığı denemeler buna neden olabiliyor. Böyle bir şey oldu ise güvenlikle alakalı seçeneklerinizi kontrol edin ve şifreyi değiştirin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesaba girişlerde telefonla onay sistemi her zaman daha güvenli olduğunu belirtelim ve ek seçeneklere başkaların erişim yapmadığından emin olunuz. Her yerde kullanılan e-posta önemli hesaplarda kullanılmaması önerilir.

Twitter ben robot değilim
Twitter robot musun ben robot değilim açılmıyor
Twitter robot musun ben robot değilim açılmıyor
Twitter ben robot değilim doğrulaması
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.