Twitter ücretli abonelik

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Ücretli Twitter abonelik sistemi hakkında yeni gelişmelere geldi ve albenisi olan özellikler dikkat çekebilir. Paralı sürüm şekline alabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ücretli Twitter kullanımı için yeni gelişmeler var. Geçtiğimiz haftalarda ara ara gündeme gelen ve şimdilerde anketle netleşen abonelik hizmeti hakkında ciddi çalışma yapılıyor.

Abonelik hizmeti için kullanıcı işbirliği yapılıyor. Anketlere yeni eklenen özellikler konusunda sorular bulunuyor. Hangilerini tercih edersiniz şeklinde detaylar mevcut.

Anlaşılan platform kısmi olarak ücretli olacak ve bu kısımda ek özellikler yer alacak. Normal kullanımda olmayanlar bir nevi premium / pro hesap gibi bir şekilde çıkacak.

Kullanıcıların paralı twitter’ i tercih etmeleri için çok sayıda artısı olması gerekiyor. Belki mavi tik benzeri bir simgede yer alır. Beklentilerde çokca kişiselleştirme ve reklamsız bir kullanımda sunulabilir. Gelişmiş tweet analizi ve belki karakter sınırı daha fazla olması gibi çeşitli artıları olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Denenmemiş bir sistemle gelmesi beklenen yeni sistem için çıkması ve oturması zaman alacağa benziyor.

Twitter ücretli abonelik
Twitter ücretli abonelik
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak