Twitter profilime bakanları görme programı soranlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Öncelikle Twitter profilime bakanları görme uygulaması adı altında yapılan bir çok paylaşımın doğrudan ya da dolaylı hesaplara zarar vereceğini şimdiden belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter, birçok insanın tercih ettiği sosyal medya araçlarından biridir. Her insanın kullanım amaçları farklı olmakla birlikte, kimi insanlar başkalarını takip etmek için, kimi insanlarda güncel haberleri takip etmek için kullanır. Bu kullanımlarda merak edilen konulardan biri profilime kimler baktı sorusu.

Twitter profile bakanları görmek mümkün mü?

Profile bakanları görmek mümkün değil dense de yardımcı uygulamalarla bazen mümkün hale geliyor. Tabi ilgili açık daha sonra kapatılma olasılığı var. Yani bu tarz paylaşımların temelinde güncellik önemlidir.

Twitter profile kim bakmış görme uygulaması kullanacaklara önemli uyarıda bulunmak istiyorum. İnternette dolaşan uygulamaların genelinde veri ihlalleri yaşanır. Hesapların çalınması dışında hesap kullanılarak dolandırıcılıkta yapılmakta.

Bakanları görme programı diyenlere dikkat!

Verileri gösteriyor diyen uygulamaların çoğu hesabınıza erişim izni istemekte. Hatta bazıları hesap şifrenizle giriş yapmanızı dahi istiyor. Bu bazı sosyal ağlarda bazı verileri görmenizi sağlayabiliyor ama Twitter için bunu söylemek doğru olmaz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Erişim verdiğiniz izinler şöyle bir tehlikeyi çıkarabilir:

  • Hesaba virüs bulaşması
  • Çalınması ve bilgilerin değiştirilmesi
  • Reklam amacıyla kullanılması
  • İşlemler için ücret istenmesi
  • Önce parasız ve sonrasında test kullanımı ve ram kullanım için paralı diye abonelik yapmak

Gibi bir dizi sıkıntılarla karşılaşılabilir. Hiç bir uygulamaya hesabınıza erişmek için şifre onayı vermeyiniz.

Zararlı içeriklere dikkat

Ücretsiz profile bakanları görmeniz için şeklinde paylaşımlardan uzak durunuz. Lakin paralı olarak çıkarılan uygulamalarında kesin çalıştığını düşünmüyoruz.

Google Play dışında bu tarz uygulamaların indirilmemesini önermekteyiz. Hatta Google Play’ da dahi zararlı kod bulunan uygulamalara denk gelindi. Bundan dolayı hangi uygulamayı kullanmak isterseniz önce ilgili uygulamaları sizde önce kullananlarla görüşmek daha mantıklı olcak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter profile bakanları görme uygulaması

Fake siteler veya uygulamalarda, kişinin hesaplarına ait olan bilgileri girmeleri istenerek karşılarına bir liste çıkarılır. Ancak bu durum gerçeği yansıtmaz. Bazen kişinin bilgilerinin çalınmasına neden olurken, bazen de uygulama karı göz önünde bulundurulur. Her iki seçenekte de karma listeler kişiler için sunulur.

Twitter profilime bakanları görme uygulaması
Twitter profilime bakanları görme programı soranlar
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir