Twitter tweet düzenleme iması

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ne kadar zamandır sürekli gündeme gelen ve Twitter’ in eleştirilerinden biri olan tweet düzenleme özelliği için geliştirici bir mesaj verdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Özellikle siyasi paylaşımların ön planda olduğu Twitter‘ dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tweet düzenlemeyi ima eden bir paylaşımda acaba sorusunu yine gündeme taşıdı.

Uzun yıllardır kullanıcılarının istediği atılan tweet’ in düzenleme özelliği için bir kaç yıldır belki gelebilir haberi ara ara gündeme geliyordu. Ama bu sefer Twitter’ in kendisi bir imada bulundu ve herkes maske takarsa düzenleme butonuna sahip olabilirsiniz diye paylaşımda bulundu.

Her ağda olan paylaşılan içeriğin düzenleme özelliği ne hikmetse Twitter’ da yok ve büyük eksiklik olarak görülmekte. Öyle ki bir tweet atıyorsunuz ve önemli bir etkileşim alıyor ama sonrasında bir şeyi fark ediyorsunuz ki yanlış olan kısımları var. Ya sileceksiniz ya altına tekrar ekleme yapacaksınız. İşte bu durumdan hemen hemen herkes muzdarip.

Geliştiricinin düzenleme butonu için şartı maske oldu ve dikkat çekmeyi başardı. Sosyal sorumluluk olarak yaptığı çağrı büyük ilgi topladı. Çoğunun aklında bu seçenek çıkacak ve şimdiden sinyali veriliyor oldu. Her ne kadar Corona için yapılsa da bize göre bu mesaj yapılan çalışmanın sinyali oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son zamanlarda sık sık sosyal mesafeden ve maske uyarısına bulunan yerlerin sayısında büyük artış oldu. Nereye dönerseniz bu uyarıların biriyle karşılaşabiliyorsunuz. 

Haberin yorumunda şirketin virüsle ilgili gerekli dikkati çektiği ve böyle bir mesajdan sonra bu özelliği çıkarmaması büyük eksikliği olacaktır.

Twitter tweet düzenleme iması
Twitter tweet düzenleme iması
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak