Twitter uygulamasında hesabımı nasıl silebilirim

Twitter hesabımı nasıl kapatırım? Hesap nasıl silinir? 30 Gün sonra ne olur? Silinen hesap geri alınır mı? Kapatılan hesap geri açılır mı? Twitter tamamen silme. Twitter hesap iptal etme.

Andronova

Sosyal medya araçların en çok kullanılanlarından biri olan ve milyonlarca kullanıcısı olan Twitter uygulamasında bulunan hesabımızı kapatmak veya silebilmek için yapacağınız adımları aşaıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

Twitter hesabını kapatma nasıl yapılır ?

Twitter hesabınızı herhangi bir sebepten dolayı iptal veya kapatmak için vaya artık sosyal medyadan uzaklaşmak sakin ve dingin bir hayat yaşamak istiyorsanız aşağıdaki adımlarını takip ediniz.

  • İlk önce twitter hesabınıza giriş yapmak için twitter sitesine giriş yapınız.
  • Hesabınızı açtıktan sonra sayfanın en üst kısmında yer alan ve sağ tarafta bulunan resminizin yer aldığı profile tıklayınız. Açılan seçeneklerden “Ayarlar” yazısına tıklayınız. 
  • Ayarlar başlığı altında twitter hesabınızla ilgili bir çok ayarı yapabileceğiniz seçenekler bulunmaktadır. Burada hesabınız ana ayarlarının yer aldığı “Hesap” ayarlarına tıklayınız.
  • Yukarıdaki madde içerisinde hesap ayarlarına ulaşamazsanız sol kısımda bulunan hesap yazısına tıklayınız.
  • Hesap ayarlarına girdiğinizde aşağıdaki ekranda göründüğü gibi sayfanın en altında bulunna “Hesabımı devre dışı bırak” yazısına tıklayınız.

Twitter hesabını tamamen silme

Twitter uygulamasında hesabımı nasıl silebilirim

  • Yukarıdaki ekranda yer alan hesabımı devre dışı bırak yazısına tıkladığınızda ise karşınıza bu ekrandan daha küçük bir ekran içersinde falanca adlı kişiyi devre dışı bırak yazısına tıklayınız. Bu ekranda yer alan yazıya tıkladığınızda ise sizden bu yaptığınız işlemin doğru olu olmadığını kesinleştirmek için twitter hesabınızın şifresini isteyecektir.Twitter hesabınıza ait şifrenizi doğru girdikten sonra tekrar hesabı devre dışı bırak yazısı çıkacaktır. Bu yazıya tıkladığınızda twitter hesabınız devre dışı kalacaktır.

Twitter tamamen silme

Bu işlemlerin ardından twitter hesabınızı devre dışı yaptıktan sonra sizlere  30 gün süre verecektir. Eğer bu 30 gün içerisinde girip bu işlemei iptal etmediğinizde ise hesabınıza ait bütün verileriniz silinecektir. 


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:50

Andronova