Sosyal medya ücretsiz VPN uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 4 Minimum Okuma

İnternet yasaklamalarında en sık kullanılan VPN uygulamalarının bir listesini sizlere hazırladık. Sosyal medya ücretsiz VPN uygulaması olarak yaptığınız aramalardaki, kullanıcı yorumlarını dikkatli incelemenizi öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

En iyi ücretsiz VPN’ ler dendiğinde akla gelen bir çok VPN uygulaması bulunuyor. Bu içerikte çeşitli uygulamalardan bahsedeceğiz.

En iyi VPN programı biraz göreceli bir durum. Yoğunluğa göre test edilerek anlaşılabilecek bir durum söz konusu. Her uygulama kendisi için en iyisiyim der. Biz hem iyisine hem güvenirliğine bakıyoruz. VPN ücretsiz programların çoğunda gün bazlı (3 gün veya 7 gün) kullanım söz konusu.

Ücretsiz VPN uygulamasına dikkat edelim

İçerik konusunda ücretsiz VPN uygulamalarından bahsediyoruz. Öneri hizmetleri tanıtmaya başlamadan önce kullanmaya karar verdiğiniz hizmeti araştırmadan direk kullanmaya başlamayın.

Zaman zaman karşımıza çıkan internet engellemelerin bir sonucu olarak VPN hizmetleri geçmişten günümüze çok sık kullanıma sahiptir. Sosyal medya yasaklamalarına yönelik kullanımlarda öneri her zaman kullanıcıların yorumlarına göre şekillenir. Bugün iyi olan hizmet yarın başarısız olduğunu çok defa şahit olduk. Bundan dolayı güncel takip gerektirir bir durumla karşı karşıyayız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu uygulama Tor, devlet tarafından engelleme kararı alındığından şu an için listeye eklenmedi. Ama çok başarılı uygulamalardan biridir. Özellikle Sosyal medya ücretsiz VPN uygulaması olarak bir döneme ışık tutuğunu söyleyelim.

Hotspot Shield VPN uygulaması

Dünyanın en popüler VPN uygulamaları arasında yerini alan Hotspot Shield, mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda en çok kullanılan programlarından biridir. VPN programlarının içinde en güvenli ve en kolay kullanıma sahip programların başında yer alıyor. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmaktadır.

Hotspot Shield VPN programı
Sosyal medya ücretsiz VPN uygulaması

ZenMate VPN programı

ZenMate VPN uygulaması, oldukça hızlı olarak görülen yazılımlardan biri. Ücretsiz deneme sürümünün olduğunu belirtelim. İnternet sansüründe sıkça kullanılan bu uygulama aynı zamanda zararlı içerikleri ve reklamı otomatik engellemekte. Tüm Wİndows sürümlerinde, Mac’ de ve mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Sık tercih edeilen lokasyon ise Bulgaria oluyor.

ZenMate VPN programı
ZenMate VPN programı

Hideman VPN uygulaması

Uygulamada tek bir tuş ile internete giriş yapma veya bağlantıyı kesme gibi kolay bir kullanıma sahip. Çok şık bir tasarıma ve çeşitli widgetları bulunmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TunnelBear VPN programı

Kullanımı biraz karışık dursa da, alışıldığında pek bırakılmadığı söyleniyor. Uygulama, dünya çağında popüler uygulamalar sıralamasında yer almakta. Harita bir görünümün bulunduğu tasarımı standart olarak devam etmekte.

Hideninja VPN programı

Veri gizliliğini ön planda tutuğunu belirten uygulama ile dünyanın her hangi bir yerinden hızlı bir kullanıma sahip. Aynı zamanda uygulamanın arayüz kullanımı çok kolay diyelim.

Bu uygulamanın iyi bir araştırmadan sonra kullanımı önerilir. Hemen hemen bir çoğunun aynı sıklıkla incelenmesi daha sağlıklı olacaktır. Malum yarın ne gibi sorunlarla karşı karşıya kalacağımızı şimdiden kestiremiyoruz.

Hola VPN programı 

Bu uygulama ve buna benzer çok sayıda denediğimiz uygulamalardan biri. Şimdilik çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Çeşitli ayrı ayarlamaya sahip bir yapısı var. Kasmadan kullanılabilecek en iyilerinden biri. Bu uygulamanın da ücretsiz kullanımı bulunuyor.

İnternet erişiminizin ve hızınız etkilenmeyecek şekilde kullanım sunan bu programda yine güvenli bir bağlantı sözü veriyor. Bağlantıları gizlemede iyi olduğunu belirten bir yazılım.

Sosyal medya ücretsiz VPN uygulaması adlı içerik tamamen bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.