Android uygulama gizleme programı iPhone

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android kullanıcılardan bazılarının telefonlarında dosya gizleme özelliği bulunmuyor. Örnek bazı Samsung cihazlarda var ama bazılarında yok. Peki iPhone' da…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cep telefonları hayatımızın vazgeçilmezlerden biri. Akıllı telefonu olupta internet paketi olmayan pek az kişi vardır her halde. Bip, WhatsApp, Facebook, YouTube ve Instagram en çok kullanılan uygulamaları başında geliyor. Peki bu uygulamaların başkaları tarafından açılmasını engellemek ister miydiniz?

Uygulama gizleme WhatsApp kullanıcıları için önemli olabiliyor. Kadın / erkek hiç farketmiyor. Mesajlarda önemli bilgiler yer alabiliyor. Banka bilgileri, kredi kartı bilgileri, kimlik bilgileri veya özel yazışmalar… 

Ücretsiz uygulama gizleme programı

Android uygulama gizleme programı iPhone

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazımızda önereceğimiz bazı dosya gizleme uygulamaları olacak. Ama bunlar şu an için çok iyi ve kullanışlı arayüze sahip olabilir. Daha sonra reklam yerleştirmeleri nedeniyle ve paralı sürüme yönlendirme nedeniyle kısıtlı hizmet verebiliyorlar. Bundan dolayı güncel olanları her zaman tercih edebilirsiniz.

KeepSafe uygulaması: Popüler dosya gizleme uygulamalarından biri olan KeepSafe, ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulamada bir kasa oluşturup erişime engellemek istediklerinizi bu kasaya atıp sonra belirlediğiniz şifreyle şifreleyerek kullanıma devam ediyorsunuz. Uygulamanın artısı ise bulut sistemleriyle yedekleme yapılabiliyor.

File Hide Expert dosya gizleme uygulaması: Çok basit arayüze sahip uygulamadan istediğiniz dosyayı gizlemek için seçip onaylayıp daha sonra aynı yerden onayı kaldırarak görünür yapabilrisiniz.

Nova Launcher gizleme uygulaması: Nova Launcher, daha çok Samsung cihazlarda yüklü olarak gelmekte. Telefonunuzun uygulama gizleme özelliği yoksa bu program etkili ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Not: iPhone telefonlarda çok fazla tercih edebileceğiniz uygulamalar yok denecek kadar az. Çoğu işe yaramıyor. Ya da aldatma veya tamamen reklam içeriyor. İşe yarayanlarında çoğu paralı sürümler. Bir kaç tane ücretsiz işe yarayan program bulunmakta.


Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 20:07

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak