En iyi Navigasyon uygulamaları 2020

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Cep telefonları ve arabalar için en iyi Navigasyon programları örnek olarak yer verdiğimiz genel kullanım ve yorumlara göre şekillendirdik. Ücretli ve bedava yani ücretsiz sürümleri inceleyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Navigasyon kullanıma her geçen gün daha da artmaktadır. Trafikte ki araç yoğunluğu size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Araç kullanırken en büyük yardımcınız navigasyon hizmeti sunan uygulamalardır. Navigasyon uygulamaları kolaylık olarak gözükse de farklı problemlere yol açabilir. Eğer programınız güncel ve akıcı değil ise kaybolma ve trafikteki diğer araçları sıkıntıya sokabilirsiniz. En iyi navigasyon uygulaması 2020 için sizde hangisi olur?

En çok kullanılan Navigasyon programları hangileri? iOS’ da, Windows’ da ve Android gibi alt yapıları kullanan programcılar, bu platformlarda yer alan gelişmiş seçenekleriyle kullanıcılarına hizmet sunmaktadır. Navigasyonlar için birçok program önerilmektedir. Deneyerek sizin için hangisi daha iyi ise seçiminizi yapın. Aşağıda görseldeki gibi Navigasyon ve harita uygulamalarını belirttik. En iyi yorumlarda ve şikayetlerle belirleyebilirsiniz. 

En iyi navigasyon uygulaması

En iyi navigasyon programı dendiğinde ilk akla gelen Google Maps oluyor. Google haritalar en çok kullanılan programdır. Kullanışı basit ve akıcıdır. Devamlı güncelle ile her zaman aktif bir kullanım sunar.

  1. Yandex navigasyon hizmeti yenilikleriyle dikkat çekmektedir. Bildirimleri anlık olarak gelen ve kullanıcıların bildirim yazmasına olanak sağlar.
  2. Sygic diğer programların aksine internet ihtiyacı duymaz. Güncellemeleri yapıldığı taktirde hizmet sunar.
  3. TomTom navigasyon uygulama aynı zamanda bir şirkettir. Araçlar için navigasyon cihazı üretmektedir.
  4. Maps.me uygulaması size en yakındaki restoran, kafe, benzinlik, otel gibi ihtiyaç anında bir çok bilgiyi ve yeri internet ihtiyacı olmadan sunar.

En iyi Navigasyon uygulamaları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ücretli uygulamaların çoklu olduğu gibi ücretsiz uygulamalarda bulunmaktadır. Ancak tam erişim için uygulama içi satın almalar mevcuttur. Seçeneklerin fazla olması sebebiyle şirketler yenilikler ile müşterilerinin karşısına çıkmaya devam etmektedir.

Google Maps, Sygic, Yandex Navigasyon, Navigon, TomTom, CoPilot, Maps. me, Skobbler GPPS ve dahası…


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 20:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.