Google Play Store en son sürümü APK olarak indirme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Play Store yazılımını tekrardan yüklemek isteyen kullanıcılar veya en son sürümünü manuel olarak kurmak isteyenler için APK kurulumunun nasıl yapılacağını yayınlayacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google firması tarafından geliştirilen ve android nmarket olarka bilinen Google Play Store uygulaması android telefonlar için vazgeçilmez unusurdur. Bu uygulama marketinde her türlü uyguılamayı bulabilirsiniz. Özellikle Appstore’ye göre ücretsiz yazılımların fazla olması Google Play Store yazılımını tercih edilmesinde bir etkendir. Tabiki bu işlem sonucunda iPhone telefonunuzdan da vazgeçmeniz gerekmektedir. 

Google Play Store yazılımın en son versiyonunun çıkması halinde veya yeniden APK olarak bu android marketi kurabilmek için hangi adımları takip edeceğiniz ve hangi adreste Google Play Store’nin en son sürümünü bulabileceğinizi aşağıdaki başlığımız altında yayınlayacağız.

Google Play Store uygulamasını APK olarak indirme

İlk olarak Google Play Store en son sürümünün olup olmadığını kontrol ediniz. Bunun için Ayarlar – Uygulamalar – Uygulama Yöneticisi – Google Play Store adımlarını takip ediniz. Bu işlemin ardından gelen ekranda Google Play Store yazısının altında sürüm numarası yazmaktadır. Eğer eski sürüm ise aşağıdaki işlemleri uygulayarak yeni sürümü yükleyebilirsiniz.

  • İlk olarak yeni bir google play store kurulumu gerçekleştirmek için yukarıda vermiş olduğumuz adımları takip ederek gelen ekrandan aşağıda yer alan Durmaya zorla, Verileri temizle ve Önbelleği Sil yazılarına buradaki sıra ile tıklayınız.

Google Play Store en son sürüm yükleme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Google play store yazılımının en son sürümünü burada paylaştığımız linkten APK dosyasını indiriniz. “apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store
  • Yukarıdaki linkte gelen APK Mirror sitesinden en son yayınlanan sürümün APK dosyasını indiriniz. Aşağıdaki resimde örnek olarak Google Play Store 7.6.08 sürümü görünmektedir. Ekranın sağ kısmında bulunan indir tuşuna tıkladığınızda APK dosyası inmeye başlayacaktır.

Google Play Store en son sürüm yükleme

  • Daha sonra bu APK dosyasının kurulumunu yapabilmeniz için Ayarlar bölümüne giriş yaparak Güvenlik kısmına tıklayınız.
  • Güvenlik başlığı altında ise Bilinmeyen kaynalar yazısını bularak karşısında yer alan kutucuğu işaretleyiniz. Bu işlemi yapmadığınız takdirde sadece google play üzerinden uygulama yükleyebilirsiniz. Eğer aktif konuma getirirseniz dışarıdan uygulama yüklemeye telefon sizlere izin verecektir.
  • APK Mirror sitesinden indirdiğiniz APK dosyasını bularak üstüne tıklamanız yetecektir. Telefon APK dosyasının kurulumunu otomatik olarak tamamlayacaktır.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 22:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir