Google Play Store' ye gelen kritik güncelleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android market olan Google Play Store uygulamasının en son güncellemesi yayınlandı. Google Play Store uygulamasına kritik ve önemli bir güncelleme geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Play Store ismi artık herkesin bildiği bir isim haline gelmiştir. Çünkü android işletim sistemi kullanan her marka telefon uygulamalarını bu android marketten almaktadır. Android işletim sistemini kullanan markaların sayısını düşündüğünüzde bu sayının ne kadar fazla olduğunu tahmin edebilirsiniz. İşte bu kadar önemli bir uyguılamaya google tarafından önemli bir güncelleme yayınlandı.

Google Play Store’de şuan itibari ile yüzbinlerce uygulama bulunmaktadır. Rakibi olan App Store artık bu marketin 300 bin gibi bir rakam ile gerisinde bulunmaktadır. Gelen bu yeni güncelleme ile google play store daha önce olmayan yeni bir özelliğe kavuşmaktadır.

Google Play Store uygulamasına gelen kritik güncelleme

İlk önce bir kaç deneyimli kullanıcı ile paylaşılan bu güncelleme şimdiden itibaren her android kullanıcısına dağtılmaya başlanıldı. Google play store bu güncelleme ile artık telefona yüklediğiniz uygulamaları gördüğünüz Uygulamalar bölümünü yeniden şekillendirdiğini söyleyebiliriz.

Yeni gelen uygulamalar başlığı altında uygulamalrım bölümü kendi içerisinde üç farklı bölüme ayrıldığını aşağıdaki resimde görmekteyiz. Bu resimden de anlaşılacağı üzere bu bölümde uygulamalarınızı, tüm uygulamaları ve beta uygulamaları bölümleri yer almaktadır. Bu bölümde yer alan yeniliklerden biride bu yer de bulunna uygulamaların sıralanmasıdır. İstediğiniz bölümde yer alan uygulamaları alfabetik, güncelleme veya son kullandığınız tarihlere göre sıralayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Play Store' ye gelen kritik güncelleme

Şuan telefonuma baktım fakat sizin bahsettiğiniz bu durumu google play store uygulamasında göremiyorum diyenler için ise beklemenizi tavsiye ediyoruz. Endişe etmenize gerek yok, bu güncelleme google sunucuları tarafından yapıldığından en son sürüm dahi yüklü olsa bu özelliği göremiyebilirsiniz. Bi vakit sonra uygulama kendi kendini güncelleme yaparak bu özelliği telefonunuza yükleyecektir.


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 09:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir