PTT Messenger onay kodu doğrulama yükleme sorunu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türkiye’ nin resmi mesajlaşma uygulaması PTT Messenger indirmeye açıldı. Messenger uygulamasını indirirken ve yüklerken hata alıyorsanız veya telefon numarası doğrulama yapılamıyorsa…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PTT Messenger nedir? Türkiye’ nin ilk yerli messenger’ ı ve PTT tarafından geliştirilen mesajlaşma uygulamasının adı.

Başbakan’ ın canlı yayında tanıttığı ve görüntülü arama yaparak Türkiye’ de çok sayıda kişinin indirmesini sağladığı PTTMessenger, indirmeye açıldığından beri erişim sorunu görülmekte.

Gün içerisinde çok sayıda kişi tarafından indirilmeye çalışılan PTT Messenger uygulaması hala indirilememekte. Bizde Android APK dosyasını indirmeye açtık. Resmi sitesinden indiremeyenler aşağıdaki adresten indirebilirler. Tabi yükledikten sonra telefon numarası doğrulamasını yapabilirseler.

PTT Messenger onay kodu doğrulama yükleme sorunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PTT Messenger numara doğrulama yapılamıyor!

PTT Messenger onay kodu gelmiyor / doğrulama yapılamıyor! PTT Messenger “numaranızı doğrulayın” onay kodu gelmiyor veya doğrulama yapılamıyorsa şu an yoğunluk devam ettiğinden sorunlar görülebilmekte. Tahmini uygulama beta aşamasında.

PTT Messenge iPhone ve Android indirme adresi: messenger.ptt.gov.tr

PTT Messenger APK indirme adresi: drive.google.com/file/d/195PAED19vP6LgYno5cktpk_nv9Ge4txg/view

PTTMessenger uygulamasını resmi sitesinden indiremiyorsanız Android kullanıcıları verdiğimiz ikinci adresten uygulamayı indirebilirler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PTT Messenger numara doğrulama yapılamıyor

PTT Messenger onay kodu gelmiyor

PTT Messenger onay kodu doğrulama! PTT Messenger onay kodu gelmiyor sorunu için ilerleyen zamanlarda veya farklı bir internet ağından bağlanıp deneyiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir