Vakıfbank şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Vakıfbank mobil şubeye ve mobil uygulamaya girdiğimde "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz" hatası çıkıyor ve arıza nedeniyle güncelleme yapıldığı söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vakıfbank şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz tekrar deneyiniz ve beklenmedik bir hata meydana geldi” hatası için uygulama girişinde şöyle bir bildirim kısa süreliğine ekrana geldi. “Değerli müşterimiz, sistemimizde yaşanan yoğuluk nedeniyle kısa süreli kesintiler yaşanabilmektedir” ve bu problem yaklaşık 2-3 saattir görülmekte. 

Uygulama hatası, çoğu uygulama içinde geçerli olabiliyor. Örnek sosyal ağlar ve genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip çok büyük bir sosyal medya platformu olan yazılımlarda zaman zaman hata verebilmekte ve hesaplara erişimde problemlere neden olabilmektedir. Bu hatalar genellikle sistem kaynaklı olabileceği gibi, kullanıcı kaynaklı da olabilir.

En sık karşılaşılan hatalardan birisiyse uygulama hatası olarak karşımıza çıkar. Bu hata genellikle kullanıcı kaynaklıdır ve çözüm adımları oldukça kolaydır. Fakat bazı durumlarda networdk tarafında hatalar da olabilir. Bu hataların çözümünü içinse, beklemek tek çaredir.

  • Uygulamadan çıkış yapıp biraz bekleyip deneyiniz.
  • Telefon kapatılsın açılsın ve tarih ayarına bakınız doğru mu?
  • Başka bir cihazla test edin.
  • Tarayıcıyla mobil cihazlarla veya bilgisayarla bireysel / ticaret bölümünden girerek bakınız. Belki sadece Vakıfbank uygulamasında sorun vardır.
  • DNS girip deneyebilirsiniz.
  • Çok sık işlem denemesi yapanlarda cihaz ve ip engeli uygulanabiliyor.
  • İnternet bağlantısını değiştirebiliyorsanız WiFi ve mobil veri olarak değiştirerek test edelim. Birde bazen LTE’ de sorun görülebiliyor ve 3G’ ye çektiğinizde sorunsuz girildiği olabiliyor. Tabi bunlar arıza olmaması durunları için geçerli.

Müşteri hizmetlerini arayanlara çalışma bilgisi veriliyor ve güncelleme veya iyileştirme çalışmaları sürüyor şeklinde bir cevap verilebiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulama problemi neden olur? Bu problemin meydana gelmesindeki en önemli etken, uygulama tarafında çıkan bir problemdır. Ama nadir kullandığınız cihazla alakalıda olabiliyor.. Bu problemlerin en önemlisi yetersiz bellek ve işlemci gücüdür. Ayrıca yetersiz bellek ve işlemcinin yanı sıra, yüksek oranda dolu olan hafıza da bu problemi tetikleyebilir. Fakat bazı durumlarda sorun, cep telefonundan değil, Instagram uygulamasında meydana gelen buglardan da olabilir. Bunun çözümü için de uygulamaya göz atmak ve gerekli işlemleri yapmak gerekir.

Bu problemi nasıl çözersiniz? Eğer sizde bu hata ile karşılaşıyorsanız, ilk yapmanız gereken cihaz durumunuzu kontrol etmek olacaktır. Eğer cihaz durumunda herhangi bir sorun göremiyorsanız, uygulamayı güncellemeyi deneyebilirsiniz. Uygulamayı güncellemenize rağmen sorun çözülmüyorsa, Instagram’ın ön belleğini temizlemeyi ve son olarak da tamamen silerek, yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Her şeye rağmen sorunun çözümünde başarılı olamıyorsanız, banka çağrı merkezinden yardım alınız.

Vakıfbank şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz

Aşağıdaki bilgilendirme metniyle ara ara karşılaşabilirsiniz. Genelde yukarıdaki daha sık geliyor ve tekrar dene butonuna bastığınızda aynı mesajlaş kaşılaşılıyor veya kapanıyor. Telefonla alakalı durumlarda önbellek, verilerin silinmesi ve uygulamanın eski bir sürümünün yüklenerek test edilmesini öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

vakıfbank beklenmedik bir hata meydana geldi


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 11:48

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir