Vivo güvenli mod açma ve sonrasında kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vivo güvenli mod nasıl açılır ve sonra nasıl kapatılır destek almanız için gerekli düzenleme adımları aşağıda yer almakta. Birde güvenli mod kapanmıyor ve açılmıyor!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vivo kullanıcıları güvenli mod nasıl açılır ve istendiğinde nasıl kapatılır bunu merak ediyor. Bu yazımızda kullanıcıların merak ettiklerini cevaplayacağız. Güvenli modun ne demek olduğunu merak eden kullanıcıların yanı sıra bu modu bildiği halde kullanmaktan çekinen kullanıcılar da vardır.

Genel işlemlerde;

  • Ses azaltma tuşu
  • Telefonun açma tuşu
  • Ekranda güvenli modun olduğunu gösteren bir yazı gelecek.

Bu mod nedir?

Güvenli mod sayesinde insanların silinmesinden korktuğu dosyaları telefonlarında kalmaktadır. Bununla birlikte güvenli mod kapalıyken silinmeyen uygulamalar güvenli mod aktif olduğunda kolayca silinebilmektedir. Güvenli mod telefonun karşılaştığı sorunları önceden tespit etmenizi sağlamaktadır. Aynı zamanda bu sorunlarla baş edebilmeniz konusunda size çözüm yolu göstermektedir. Bu mod kullanıcılar tarafından bilinmesi gereken bir durumdur. Çünkü kullanmayı bilmeyen kullanıcılar için kullanması tam bir işkencedir. Kullanıcılar telefonlarının bozulduğunu bile düşünebilmektedir.

Vivo güvenli mod nasıl açılır? 

Bu yazımızda Vivo güvenli mod açma konusundan bahsedeceğiz. İlk olarak güç tuşuna basarak telefonu tamamen kapatınız. Daha sonra parmağınızla ses kısma tuşuna başınız. Aynı anda diğer parmağınızla da güç tuşuna basınız. Parmaklarınızı telefon tamamen açılana kadar çekmeyiniz. Telefon açıldığında ekranın sağ ya da sol alt kısmında güvenli mod yazıyorsa parmaklarınızı çekebilirsiniz. Eğer yazmıyorsa tekrar deneyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Açılmıyorsa o zaman en alttaki önerileri uygulayınız ve alınan uyarılara göre bize dönüş yapınız. Ünlem şeklinde bir uyarıyla karşılaşırsanız tuşlara basıp çekin.

Vivo güvenli mod nasıl kapatılır?

Telefonu güvenli moddan çıkarmak daha kolaydır. Güç tuşuna uzunca basıp yeniden başlat seçeneğini seçin. Telefon tamamen açıldığında güvenli mod devre dışı olacaktır.

Vivo güvenli mod açma ve sonrasında kapatma

Güveli mod açılmıyor ve kapanmıyor

  1. Tuşlarla alakalı bir sıkıntı olabilir. Örnek güç tuşunda aksaklık olması işlemi engelleyebilir.
  2. İşlem sırasında tam basılmaması.
  3. Şarjın çok az olması.
  4. ! Çıkıyorsa ses ve güç tuşuna birer kez basıp çekiniz.
  5. Yazılımda görülen sıkıntılar.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 18:35

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak