vivo iQOO 3 5G özellikleri sertifika ile çıktı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

vivo' nun yeni modeli iQOO 3 5G özellikleri tam olmasa da kısmi olarak ortaya çıktığını belirtelim. Uygun fiyat aralığına sahip olacak modelin birde 3C sertifikası var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çinli şirketlerin akıllı cihazlarda önemli satış payına sahip olduğunu bilmeyen yok gibi. Türkiye’ de pek bilinmeyen bir marka olan vivo’ nun yeni bir modeli vivo iQOO 3 5G özellikleri alınan bir sertifika belgesinde kısmı olarak ortaya çıktı.

Yüksek donanıma sahip modelleri çıkaran şirketin son çıkaracağı iQOO 3 5G, 3C sertifikaya sahip olmayı başardı. vivo, en hızlı cihazlar listesinde her zaman bir kaç modeli yer aldığını görüyoruz.

Geçen yıl itibaren gündeme sık sık gelmeye başlayan 5G modeller bu yıl çok konuşulacak diye düşünüyoruz. Her ne kadar 5G teknolojisinin uzun yıllar sonra yaygınlaşması beklenirken şimdiden üreticilerin buraya yönelmesinde temel gayenin rekabet olduğunu belirtelim.

  • İşlemci olarak Snapdragon’ un 865 modelini kullanacak
  • RAM 12 GB olacak
  • Hızlı şarj tarafında 48 W
  • Modemde x55 5G

vivo iQOO 3 5G özellikleri sertifika ile çıktı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.