Vivo S1 fiyatı özellikleri bakımından sizce nasıl?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Vivo S1 hakkındaki tüm detaylar belli oldu. Vivo S1 fiyatı, kamera özellikleri ve tüm yanlarıyla Vivo S1 özellikleri yayınlandı. Bizim için en dikkat çekeni Türkiye fiyatı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Diğer akıllı telefon üreticileri gibi Vivo’da ‘S’ serisini çıkarmaya karar verdi ve ilk telefonu da, Vivo S1 oldu. Son dönemlerin en çok tercih edilen cep telefonlarından Vivo, anlaşılan o ki, piyasadaki kalıcılığını arttırmak istiyor.

  • Bazı modellerinde ön siparişlerin 280 bin civarını bulması
  • Tamamıyla çentiksiz bir tasarım sunması
  • Orta segmenttekiler arasında öncü olması

Vivo’nun en çok tercih edilme nedenleri olarak görülebilir. Gelin hep beraber Vivo S1 modelinin bize neler verebileceğine bakalım.

Vivo S1 kamera özellikleri

TENAA’da bulunan rapora göre Vivo S1; 24,8 MP ön kameraya sahip olacak. Aynı zamanda 12 MP ana sensörde, 8 MP ise ikincil sensör ve son olarak üçüncü olarak 5 MP bulunacak. Bu modelin üçlü kameraya sahip olacağı daha önceden biliniyordu. Ancak özelliklerin bu kadar yüksek olması ise tam olarak beklenmiyordu. Kameraların diziliş tarzıyla ilgili sadece render göreselleri bulunuyor. Ürünün model numarasının ise Vivo V1831A/T olacağı kesinleşti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vivo S1 ekran özellikleri

Orta segmentte alabileceğiniz en iyi telefonlar arasında gösterilebilecek Vivo S1, güzel renklere sahip olacak. HD + inç 6,5 IPS LCD ekranın kullanılacağı ve bu da şıklığı arttıracağı belirtiliyor. Diğer Çinli üreticiler gibi Vivo’da çentiksiz bir ürün kullanmayı tercih etmiş.

Vivo S1 fiyatı özellikleri bakımından sizce nasıl?

Vivo S1 özellikleri

Bu modelin teknik özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz

  • Android 9.0
  • 4000 batarya
  • 128 GB dahili depolamaya ve RAM ise 6 GB
  • İşlemcisi P70 MediaTek Helio
  • 6,5 inç HD+ IPS LCD ekran
  • FunTouch 9 arayüzü
  • 24,8 MP ön kamera
  • Ana sensörde 12 MP, ikincide 8 MP ve üçüncü 5 MP sensöre sahip

Vivo S1 fiyatı

Akıllı telefon olarak uygun fiyat arayanların yardımına koşan Vivo, aynı misyonunu devam ettiriyor. Fiyat olarak orta sınıf vatandaş düşünüldü gibi görünse bile, aslında toplumun her kesimine ulaşılmaya çalışıldı. Samsung gibi firmaların ürünlerinin artık ciddi bir pahalılığa ulaşması nedeniyle Vivo S1 gibi modeller tercih ediliyor. Son olarak Vivo S1 fiyatı Türkiye’de 1615 TL’ye satışa sunulacak. Çeşitli vergiler nedeniyle fiyat bir miktar daha artabilir. Sizce de bu model alınmaya değer mi?


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 13:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak