Vodafone Redbox müşteri hizmetleri şikayet

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vodafone Redbox iletişim için görüşmeniz gereken telefon numarası aşağıda yer alıyor. İsterseniz sizi aramaları için gerekli web sayfasını kullanabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

RedBox, 4.5G teknolojisi ile Vodafone tarafından verilen yeni nesil denilen ev internetine verilen ad. Özel olarak tasarlanmış modemle 4.5G’ yi ev internetine dönüştürüyor. Altyapı olmayan yerlerde fiber gibi adlandırılan yüksek hızlı bir hizmet verilmekte. Bu hizmette altyapı veya port gibi bir derdiniz olmayacak.

Hemen hemen istenilen her yerde yüksek internet deneyimi sunan şirketin bir nevi portatif bir internet hizmeti sunuyor. Tatile çıktığınızda verilen modemi yanınıza alarak kolayca kablosuz kullanımdan yararlanabilirsiniz. 

Abonelik işlemleri ile 10 iş günü içerisinde internetiniz kullanıma açılıyor. Uygun ücretlerde olmak için taahhüt vermeniz gerekiyor.

Vodafone Redbox çağrı merkezi:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Redbox müşteri hizmetleri 542 veya başka hatlardan 542 542 0000 aranarak yardım istenilebilir.
  • Sizi aramalarını istiyorsanız www.vodafone.com.tr/sizi-arayalim sitesinden yararlanabilirsiniz.
  • Fax telefon numarası 850 542 5000

Bilmeniz gereken bazı önemli bilgiler:

  • Kota bittiğinde ücretlendirme oluyor mu diye merak edenler aşım ücreti yansımıyor. Bunun için kota kontrolü devreye giriyor ve bağlantınızı sonlandırıyor.
  • Fatura kesim tarihlerinde seçebileceğiniz gün ya 15′ i ya da 2’si olacak.
  • Statik ip kullanılabiliyor mu diyenler için ne yazık ki bulunmamakta.
  • Şirket modem kurulumunu ücretsiz yapmakta.
  • Modemi başka yerlerde kullanabilir miyim? İstediğiniz herhangi bir şehirde kullanabilirsiniz. Lakin bağlantı kopmaları veya hızım çok düşük gibi sorunlarda şirket sorumlu olmamakta.
  • Taahhüt verdiysem çayma hakkım var mı? Kampanya gereği 30 gün içerinde sebepsiz iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. Herhangi bir ceza uygulanmayacaktır. Tabi ileri zamanlarda şartları değiştirmezlerse.

Vodafone Redbox müşteri hizmetleri şikayet


Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 02:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak