Vodafone TL gönderme Lira transferi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Telefondan Vodafone TL gönderme Turkcell veya Türk Telekom için müşteri hizmetleriyle görüşünüz. Eskiden mümkündü ama sonrasında kısıtlamaya gidildi. Vodafone kontör nasıl gönderilir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden operatörler arası kontör göndermek mümkündü şimdilerde olmuyor. En azından bildiğimiz kadarıyla. Ama isterseniz kredi kartıyla veya mobil ödeme sistemiyle istediğiniz Turkcell veya Türk Telekom numarasında TL gönderebilirsiniz. TL göndermek için aşağıdaki numaraları kullanabilirsiniz.

Vodafone kontör gönderme

Cep telefondan Vodafone’ dan Turkcell’ e veya Türk Telekom hatlarına Self Servis üzerinden, Vodafone resmi sitesinden, 542′ yi arayarak ve 7038′ i aramanız yeterli. Alınan kontörü göndermek içinde aşağıdaki adımları yapınız.

  • Başka operatörlerden veya sabit hatlardan 0542 542 0000 arayarak kontör transferi yapabilirsiniz.
  • Kredi kartıylada istediğiniz telefon numarasına TL gönderebilir veya fatura ödemesini aynı kanallar üzerinden yapabilirsiniz. 
  • Alternatif Lira kartı alınarak yapılabilir. Bunun için 7500′ ı arayınız. Veya SMS göndererek yapınız. 
  • Tuşlama yoluylada kontör gönderilebilir. Bunun için *111# TL numarası#şifre sonra # tuşuyla alınan kontör istenilen hatta yüklenebilir.
  • Vodafone online işlemlerden TL yükleme yapabilirsiniz. Adres online.vodafone.com.tr/oss/#

Vodafone TL gönderme Lira transferi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vodafone’ dan Türk Telekom’ a TL göndermek veya Vodafone’ dan Turkcell TL gönderme hakkında bilgi almak için Vodafone müşteri hizmetleriyle görüşerek net bilgi alabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 21:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak