VoLTE açma kapatma Turkcell Vodafone Türk Telekom

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

VoLTE nasıl açılır veya nasıl kapatılır resimli anlatım işinize yararsa yorumlarınızı bekliyoruz. iPhone VoLTE açma ayarları Turkcell veya Türk Telekom operatörünü de arayın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın çıkardığı yeni sürüm iOS 13 beraberinde gelen yeni bir özellik VoLTE hakkında çok sayıda haber yayınlanmıştı. VoLTE detaylarını bir önceki haberimiz VoLTE nedir yazısında bulacaksınız.

Yüksek hızda veri aktarımı yaparak daha iyi ses kalitesine ulaşacağınız bu özelliğin açık olması tek başına yeterli olmayabiliyor. Operatörün desteklemesi ve karşı tarafın operatörününde desteklemesi gerekiyor. Diğer bir etkende cihaz uyumluluğun olması. Her iki tarafında telefonu VoLTE desteğine sahip olması gerekiyor.

VoLTE nasıl açılır?

VoLTE Turkcell kullanma ve VoLTE Türk Telekom veya Vodafone’ da kullanmak için operatör müşteri hizmetleri aranması gerekebilir. Birde VoLTE açma kodu ile VoLTE ayarları açılıyor. Kod tuşlama fonksiyonu *#*#86583#*#* olarak deneyebilirsiniz.

VoLTE açma resimli anlatım

Aşağıdaki yolu izleyin ve açarken eğer bir uyarı alırsanız yukarıda nedir olarak yayınladığımız yazıyı okuyunuz. Aldığınız hatayı yazı sonundan iletebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Telefonun ayarlarına girin
  • “Hücresel”
  • “Seçenekler”
  • “Ses ve veri”
  • “LTE VoLTE açık”

İle işlemi tamamlayacaksınız. Öneri olarak birde telefonun kapatılıp açılması daha iyi olacak.

VoLTE kapatma içinde yine aynı adımları uygulayın ve son adımda “VoLTE kapalı” seçeneğine çekin. Ya da 3G olarak seçebilirsiniz. 3G’ ye çekildiğinde LTE kapatılmış oluyor. Yani buradan LTE kapatma işlemi yapılabiliyor.

VoLTE açma kapatma Turkcell Vodafone Türk TelekomVoLTE açma TurkcellVoLTE açma Türk Telekom


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2019, 19:35

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.