Web sitelerini PDF çevirme programsız

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Fotoğrafları, makaleleri, haberleri, resimleri, Word, Excel, jpg, png, gif ve diğer formatları PDF formatına çevirmek için PDF dönüştürücü iPhone Safari tarayıcısını kullanabilirsiniz. Programsız dönüştürme haberimizde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone telefonda PDF çevirme programsız olarak yapabilirsiniz. Her hengi bir makaleyi ya da siteyi PDF dönüştürmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacak. 

Apple’ nın Safari tarayıcısı ile girdiğiniz web sitelerini PDF olarak kaydedebilirsiniz. Yani PDF formatında olmayan her hangi bir sitede dolaşırken almak istediğiniz bilgileri PDF çevirip telefona kayıt edebilirsiniz.

Resimleri PDF dönüştürme, Word PDF dönüştürme ve diğer tüm formatlar için web site üzerinden denenebilir. Bunun dışında çok sayıda programlar bulunmakta.

Web makalesini PDF dönüştürme 

PDF dönüştürme nasıl yapılır? PDF dönüşürmek istediğiniz web sitesine giriniz. Aşağıdaki görseldeki gibi yukarı ok işaretine dokunun. PDF kaydet iBooks ve ya PDF yarat seçeneğini tıklayın. İkinci seçeneği tercih ederseniz kaydedeceğiniz yeri seçeceksiniz. Birinci seçenek ise iBooks’ a kayıt eder.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu işlemden sonra ister haberi ister resimleri ve isterde yazıyı pdf dönüştürmek isteyebilirsiniz. 

Web sitelerini PDF çevirme programsız

yazıyı pdf dönüştürmeWeb sitelerini PDF çevirme kaydetmepdf dönüştürme


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 16:53

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak