WhatsApp Bitcoin alma ve gönderme dönemi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook şirketinin sessiz şekilde kripto çalışmalarını sürdürdüğünü duyuyoruz. Gelişmeler arasında WhatsApp Bitcoin alma ve gönderme dönemi için bir ışık var gibi duruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ tan önemli bir gelişme var. WhatsApp, FacebookCoin için ödeme sistemi olarak kullanılması gündemde. Bir blok zincirinin yaptığı açıklamada WhatsApp’ tan Ethereum, Litcoin ve Bitcoin işlemlerine kanal açtık.

İlk açılış bu şekilde yapıldı. Tabi Facebook’ un bir blok zinciri değil. Anlaşma yapıldığını gösteriyor. Ama çok yakında FacebookCoin ile karşılaşabiliriz.

Şirketin izinsiz milyonlarca kişinin verilerinin toplanmasının ortaya çıkmasıyla neredeyse yarı yarıya hissesinde değer kaybeden Facebook’ un bu açığı kripto parasıyla toparlama dönemi yaşayacağı beklentisi yüksek.

FacebookCoin WhatApp alma gönderme etkisi

CNBC haberine göre Facebook, kripto için sessiz şekilde çalışmalarını sürdürüyor. FacebookCoin büyük bir gelir fırsatını getireceği ve bundan 1-2 yıl içerisinde 20 Milyar dolara yakın bir gelire kavuşacağı iddia edilyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ ta Bitcoin ile ödeme sisteminin çok öncesinde var olduğu biliniyor. Ara ara kripto paralara olan desteğini söylemleriyle çeksede kendi parasıyla Bitcoin’ i daha da güçlendirebilir. Bize göre bir gün engel çıkmadan kullanıma girerse büyük başarı elde edecek. Doğal olarak büyük paralar kazanacaklar.

Şirket’ in WhatsApp’ ı kullanarak kendi parasını kısa bir sürede büyüteceğini söyleyebiliriz. Malum internet ve akıllı telefon kullananların çoğunda WhatsApp kullanmayan yok gibi. Yeni kripto’ nun çıkmasıyla ilerleyen yıllarda mikro ödeme, kişiler arasında Bitcoin para transferi, tüketici kredi ve fiziksel olarak’ ta ödeme ağında olmaması için bir neden bıulunmuyor.

WhatsApp Bitcoin alma ve gönderme dönemi
WhatsApp Bitcoin alma ve gönderme dönemi
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.