WhatsApp Belge Paylaş ile Belge Gönderme Güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp belge paylaşma gönderme özelliğine kavuştu. Artık WhatsApp üzerinden belge gönderme pdf, doc ve xlx gibi dosyaları gönderebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp’ da yapılan yeni güncelleme ile artık belge paylaşımı da yapılabiliyor. WhatsApp son yıllarda yaptığı yeniliklerle hızlı bir yükselişe geçti. Mesajlaşmayla anılan WhatsApp, fotoğraf, video, sesli mesaj, sesli arama derken şimdide belge paylaşım özelliği geldi.

WhatsApp’ ın yeni güncellemesi OTA üzerinden yapıldı. Kullandığınız Android veya iPhone telefonda güncelleme alındıysa, yeni özelliği kullanmak için WhatsApp’ ı kapatıp açmanız yeterli.

WhatsApp belge paylaşma gönderme

whatsapp pdf doc xlx gönderme,whatsapp ofis belgesi gönderme
WhatsApp Belge Paylaş ile Belge Gönderme Güncellemesi

Not: WhatsApp üzerinden belge gönderirken paylaşırken şu şekilde bir uyarı alabilirsiniz. Aşağıdaki katılımcılar henüz belge paylaşımını destekleyen bir WhatsApp sürümünü kullanmıyor. …. 6 katılımcı.

WhatsApp belge paylaşma gönderme

WhatsApp belge paylaşma gönderme
WhatsApp Belge Gönderme Güncellemesi

Şuan için Android ve iOS (iPhone) cihazlarda kullanıma sunuldu. iOS (iPhone) telefonlarda iCloud, Dropbox veya OneDrive gibi bulut depolama birimlerinde yer alan belgeleri paylaşabiliyorsunuz. Ama telefonda yer alan belgeleri WhatsApp’ dan direk gönderemiyorsunuz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp’ dan Android telefonlarda belge göndermede her hangi bir kısıtlama bulunmuyor. Android cep telefonda yer alan pdf, doc ve xlx gibi Word ve Excel dosya türlerini paylaşabilirsiniz.

WhatsApp bu yeniliklerle yakında görüntülü aramayı başlatabilir. WhatsApp görüntülü konuşma özelliği haberimize bakabilirsiniz. Evet yakın bir zamanda bu yeniliğe kavuşacaktır. Malum bir çok uygulama da görüntülü arama bulunuyor. Neden WhatsApp’ da olmasın ki. Zaten bu zamana kadar neden bekledi düşüncesi akıllarda dolaşıyordur. Belki de mesajlaşmalar eskisi gibi ön planda olmayacağından olabilir mi!

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.