Android iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?

Android iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı açma kapatma. Whatsapp paylaşım ayarlarını kapatmak için hangi adımları yapmanız gerektiğini görsellerle anlattık ve bu özellik nedir nasıl kullanılır bilgilendirdik.

Android iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?
müşteri hizmetleri
Whatsapp yeni bir kullanıcı sözleşmesi ile artık hesap bilgilerinizi Facebook ile paylaşıma açıyor. iPhone ve Android kullanıcıları Whatsapp bilgi paylaşımını nasıl kapatabilir veya nasıl açık konuma getirebilir. Detaylar haberimizde. 
Whatsapp bilgi paylaşımı, kullanmış olduğunuz Whatsapp uygulamasındaki bilgilerinizin Facebook ile paylaşılmasına onay veriyor olmak demekk. Facebook'un ilerleyen dönemlerde yapacağı reklamlar ile ilgili ürün deneyimini sunabilmesi için sizden istenilen onay anlamına geliyor. Whatsapp bu onayın gizlilik çerçevesinde kimse ile paylaşılmayacağını doğrulasa dahi ilerleyen dönmelerde nasıl bir işlem yapılacağını bilmiyoruz. 

Whatsapp bilgi paylaşımı nedir?

Whatsapp bilgi paylaşımını hem Android hemde iOS kullanıcıları Ayarlar hesap sekmesi bölümünden kapatabilir. Facebook ile paylaşılan bu bilgiler ilerleyen zamanlarda sizlere reklam olarak geri dönebilir. O yüzden güvenlik düzeyinin üst seviyede olduğunu kimse ile paylaşılmayacağı belirtilse de biz bu onayı kullanıcılara bırakıyoruz şeklinde bir demeç yayınlanmış durumda.

Whatsapp bilgi paylaşımı hali hazırda tüm kullanıcılarda şuan da aktif konumda o yüzden isteyen kullanıcılar aşağıdaki adımları takip ederek bu bilgi paylaşımını kapatabilirler. 
 

Android Whatsapp bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?

Android Whatsapp bilgi paylaşımı kapatma: Android üzerinden Whatsapp bilgi paylaşımını kapatmak için öncelikle Whatsapp uygulamasına giriş yapıyoruz. Ardından Ayarlar>Hesap adımlarını takip ediyoruz. Hesap sekmesinde Hesap bilgimi paylaş yazısının sağ tarafındaki onay işaretini kaldırıyoruz. Kaldırdığınızda "Facebook reklamları ve ürünleri ile ilgili Whatsapp hesap bilgilerinizi kullanmak istemediğinize emin misiniz?" şeklinde bir soru soruyor. Paylaşma butonuna dokunduğunuzda artık bilgileriniz Facebook ile paylaşılmayacaktır. 
Android iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?


iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı nasıl kapatılır?


iPhone Whatsapp bilgi paylaşımı kapatma: iOS kullanıcıları içinde aynı bilgiler geçerli. Whatsapp bilgi paylaşımını devre dışı bırakarak bilgilerinizin Facebook ile paylaşımını onaylamıyorsanız eğer, Whatsapp uygulamasını açıyoruz. Ayarlar>Hesap seçeneklerine dokunarak yeni açılan hesap sekmesi adı altında. Hesap bilgimi paylaş yazısının sağ tarafındaki onayı devre dışı bırakıyoruz.

Devre dışı bıraktığınızda karşınıza gelen onay açıklamasında; Facebook reklamları ve ürünleriyle ilgili deneyiminizi geliştirmek için Whatsapp hesap bilgilerinizi kullanmak istemediğinize emin misiniz? Eğer Paylaşma'ya dokunursanız bu ayarı daha sonra değiştiremeyeceksiniz. Paylaşma butonuna dokunarak bilgilerinizin Facebook ile paylaşımını kapatmış olursunuz. 

Ayarlar>Hesap> Hesap bilgimi paylaş

Android whatsapp bilgi paylaşımı kapatma
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 16:06
müşteri hizmetleri
YORUM EKLE
YORUMLAR