WhatsApp mesajı kaç kişi paylaştı görme özelliği

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp gönderilen mesaj kimlere gitti veya paylaşımı kimler paylaştığını görmek artık mümkün olacak. WhatsApp çoklu okundu bilgisini uygulamasına getiriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp yalan haberlerle başı bir zaman ağrımıştı. Bununla mücadele etmek için tek seferde paylaşımda kısıtlamaya gitmişti. Yani gelen bir paylaşımı direk paylaşmak istendiğinde kısıtlı sayıda kullanıcıya gönderilebiliyor. Şimdi de bu durum için yeni bir özelliği test ediyor.

WhatsApp paylaşılan mesajın kaç defa paylaşıldığı artık görülebilecek. Siz bir fotoğraf gönderdiniz ve gönderdiğiniz kişide bir veya birden çok kişiyle paylaştıysa bunu yeni güncelleme ile göreceksiniz.

Yalan haberi engellemede yeni döneme giriyoruz. Şu an için olumlu sonuçlar gelmeye devam ediyor. Attığınız mesajı sola doğru kaydırdığınızda iletildi mesajına ulaşılıyor ama bir süre sonra kişide kaç kişiyle paylaşırsa onun bilgisini görebileceksiniz.

WhatsApp mesajım kimlerle paylaşıldı

Artık yeni WhatsApp sürümüyle bu mümkün olacak. Tabi okundu bilgisi kapalı ise görülmeyecektir. Okundu bilgilendirme mesajı, kapalı olduğunda, diğer kişilerin mesajınızı okuduğunu göremezseniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Test edilen bu özellikler daha sonra beta sürüme açılıyor ve oradan geçtikten sonra son kullanıcısına ulaşıyor. 

Yeni özellik olumlu yorum alabileceği gibi bazılarını rahatsız edebilir. Çok sayıda kişi çoğu şeyin gizli kalmasından yana. Bakalım yeni özellik için eleştiriler gelecek mi?

WhatsApp mesajı kaç kişi paylaştı görme özelliği
WhatsApp mesajı kaç kişi paylaştı görme özelliği

Örnek görseller beta aşamasındaki yeniliği birebir göstermekte. Bu adımla önemli değişimlerin yaşanmasını bekliyoruz.

WhatsApp mesajım kimlerle paylaşıldı
WhatsApp kaç kişi paylaştığını görme

Whatsapp mesaj gönderemiyorum makalesine bakmanızı öneriyoruz. Sorularınızı ilgili habere yazarak yardım alabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.