G Suite iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası çağrı merkezi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

G Suite iletişim için Türkiye' den yardım almak isteyenler oluyor. Müşteri hizmetlerini arayacaklar PIN kodu nasıl alınır ve oturum açma için kayıt olma yani üyelik işlemlerini sorabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

G Suite üye olma ve G Suite oturum açma nasıl yapılır? G Suite için telefon numarası var mı? Evet çok sayıda sorunuz için mavcut bir destek hattı var ve belli saatler içerisinde Türkçe dil desteği sunmakta.

G Suite hesabınızla ilgili yardıma mı ihtiyacınız varsa? Google size yardımcı olmak adına destek bölümü oluşturdu. Çok sayıda ülke için telefonla ve destek sayfası ile bir çok dilde hizmet vermekte.

Aşağıda, Türkiye yardım hattı telefon numaranızı yer almakta. G Suite için sabit hatlardan yapılan aramalar ücretsiz, ancak operatörünüz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom / Avea’ ya bağlı olarak, cep telefondan yapılan arama ücretli olabilir.

G Suite Türkiye Türkçe dil desteği ile iletişim telefon numarası: 00800-4488-29881 ve 0 212 375 52 25 / G Suite müşteri hizmetleri çalışma saatleri: 9:00 – 18:00

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

G Suite için aramadan önce PIN kodunu hazırlayınız. G Suite destek ekibi ile sohbet ya da e-posta ile iletişime geçebilirsiniz.

G Suite Google Yönetici konsolu destek sayfası açılmıyor!

Giriş yapabilmek için bir Google Cloud hesabınız olması gerekiyor şeklinde bir uyarı ile karşılaştıysanız, bu sayfaya sadece Google Cloud hesabı olan kullanıcılar ulaşabilir. İki türlü hesap seçeneği var. Bir Google hesabı. Gmail, Google Dokümanlar ve Google Play gibi hizmetlere erişmenize imkan sağlayan ücretsiz hesap. İkinci hesap ise yalnızca Google Cloud kullanıcılarına sunulmakta. Bunda da ücretli / ücretsiz hesap yer almaktadır.

PIN kodunuzu bulmak için: Google Yönetici konsolundaki destek sayfasından accounts.google.com/ServiceLogin?continue=https%3A%2F%2Fadmin.google.com%2FAdminHome%23Support%3Admin.google.com oturum açın. İletişim için ürünü seçiniz. “PIN kodunu al” butonuna ve ürün ekranı için PIN koduna tıklayınız. Unutmadan PIN kodu geçerliliği 1 saattir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

G Suite PIN’ i yalnızca G Suite, G Suite Eğitim Sürümü, G Suite Devlet Sürümü ve Sivil Toplu Kuruluşları yöneticileri kullanabilir. Not olarak G Suite ücretsiz bir sürüm üzerinden oturum açarsanız Yönetici konsolundan herhangi bir PIN kodu yer almaz.

G Suite iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası çağrı merkezi

G Suite iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası çağrı merkezi

G Suite telefon numarası çağrı merkezi


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir