Whatsapp okundu bilgisi ve son görülme nasıl kapatılır?

facebook müşteri hizmetleri

Whatsapp okundu bilgisi ve son görülme nasıl kapatılır? Whatsapp okundu bilgisi nasıl kapatılır? Whatsapp son görülme nasıl kapatılır?Whatsapp gizlilik ayarları

Whatsapp okundu bilgisi ve son görülme nasıl kapatılır?
Savaş Taşcıoğlu 23 Ağustos 2016 Salı 00:05

banner192
Whatsapp okundu bilgisi ve son görülme nasıl kapatılır? Whatsapp okundu bilgisi nasıl kapatılır? Whatsapp son görülme nasıl kapatılır?Whatsapp gizlilik ayarları nasıl yapılır? iPhone Whatsapp son görüldü nasıl kapatılır? Android son görüldü nasıl kapatılır? iPhone Whatsapp okundu bilgisi nasıl Android Whatsapp okundu bilgisi nasıl kapatılır?

Whatsapp okudu bilgisini ve son görülmeyi kapatabilirsiniz. Whatsapp gizlilik ayarları üzerinden yapılan bu ayarları sizler için resimli bir anlatım şeklinde sunuyoruz. Whatsapp ayarları üzerinden bu yapılandırma mümkün.
 

Whatsapp son görülme ve okundu bilgisi kapatma

Whatsapp üzerinden kullanıcılar, kimin en son ne zaman uygulamaya giriş yaptığını veya göndermiş olduğunuz bir mesajı karşı tarafın ne zaman okuduğunu görebiliyoruz. Whatsapp'ı kullanan bazı kullanıcılar okundu bilgisini ve uygulamaya ne zaman kullandığını gizleyebilirler. Whatsapp bu şekilde ayarlar üzerinden kullanıcıların isteğine bırakmıştır. Whatsapp kullanıcıları eğer son görülmeyi ve okundu bilgisini kapatmak isterlerse Ayarlar menüsü üzerinden bu işlemi gerçekleştirmeleri mümkün. Aşağıda resimli bir anlatım şeklide sizler için hazırladığımız görsellere bakarak bu engellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Son görülme ve okundu bilgisini kapatmak için öncelike Whatsapp uygulamasını açıyoruz. Daha sonra Ayarlar>Hesap sekmelerine dokunuyoruz. 
Whatsapp son görülme kapatma
Whatsapp gizlilik ayarları
Whatsapp okundu bilgisi kapatma

Gizlilik sekmesine dokunuyoruz. 

Okundu bilgisini kapatmak için aşağıdaki okundu bilgisinin sağ tarafındaki butona dokunmanız yeterli olacaktır. Son görülmeyi devre dışı bırakmak için Son Görülme'ye dokunuyoruz. 

Son görülmenin üç farklı seçeneği vardır. Herkes, kişilerim ve Hiç kimse. Hiç kimse'ye dokunursanız son görülmede kimse sizin en son ne zaman uygulamaya giriş yaptığınızı göremez. 
 
banner213
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×