WhatsApp son sürümünü kullanan herkesten silinecek

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Seçtiğiniz mesajlar, bu sohbetteki WhatsApp’ ın en son sürümünü kullanan herkesten silinecek uyarısı nadir görülür ve silinmiyor ise gereksinime bakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp gönderilen mesajı silmek istediğinizde genelde başlıkta yer alan mesajla karşılaşmazsınız. Lakin karşınızdaki veya gruptan mesaj silerken birinin son sürümü kullanmadığı fark edilirse bu şekilde bir uyarı verilir. Eski sürüm kullanan kişiden bir ihtimal sohbet silinmeyebilir.

Kısaca yazımız karşı taraftan mesaj silinmiyorsa bunun temelinde sürüm gereksinimi yer alır. Bunun dışındakileri aşağıya yer veriyoruz.

  • Güncel sürüme sahip olmayanlarda.
  • Telefonun yazılım sürümünün uygun olmadığı durumlarda.
  • İnternet erişimin ilgili kişide silinen zamanda kapalı olması.
  • Gelen bir güncellemenin sorunlu olması.

Yukarıdaki durum görüntülü aramalar içinde geçerlidir ve grup görüşmelerinde ilgili kişi eksikliği bilgisi ekranda yerini alır.

Bir başka durumunda yapılan bir güncellemeyle problemlerin çıkması. Böyle bir durumda önceki sürümün yüklenmesi gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
WhatsApp son sürümünü kullanan herkesten silinecek
WhatsApp son sürümünü kullanan herkesten silinecek

Son sürüm kullanan herkesten silinecek WhatsApp uyarısının sebebi işlem yapmadan önce gerekli uyarının yapılması.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.