WhatsApp tablet sürümü geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp artık tabletlerde kullanılabilecek. Tablette WhatsApp kullanımı için beta bir sürüm yayınlanıyor. Ama yine sim kart şartı var. Yani kart girişli tablet olması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tüm dünyadaki en popüler sohbet ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp akıllı telefonlar ile birlikte şimdi Android işletim sistemine sahip olan tabletlerde yer alıyor.

Daha önce mağazada bulunmayan tablet sürümü harici yöntemler ile uygulama tabletlere kuruluyordu. Ancak yeni gelişmeler ve WhatsApp tarafından alınan karar ile birlikte artık tabletlerde de kullanılabilecek bir beta sürüm yayınlanıyor.

WhatsApp ilk olarak 8 yıl önce Android sistemlerinde yer almış ve daha sonra alınan karar ile birlikte kaldırılarak destek verilmemeye başlanmıştı. Yeni gelişmeler ve her hafta gelen güncellemeler ile birlikte bir beta sürüm kullanıma açılacak.

WhatsApp tablet sürümü geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp sim kart olan tabletlerde yer alacak

Evet WhatsApp artık tabletlerde yer almaya karar verdi ancak tek bir şartı var; sim kart. Eğer tabletinizde WhatsApp uygulamasını kullanmak istiyorsanız sim kart yuvası olan bir tablete sahip olmanız gerekiyor.

Tabletinizi kullanırken WiFi bağlantısını kullanıyor olmanıza rağmen WhatsApp kullanmak istiyorsanız yine de sim kart kullanıyor olmanız gerekiyor. Bu şartla birlikte sim kart yuvasına sahip olan tablet modellerinde Store üzerinden uygulamayı indirme imkanı sunacak. Eğer harici olarak sıkıntılar içerisinde kurmak ve kullanmak istemiyorsanız sim kart yuvasına sahip bir tablet ile kullanabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 03:53

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak