WhatsApp Web görüntülü arama geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

WhatsApp Web görüntülü arama iddiaları gün içerisinde sanki netleşti. Şirket bir konferans için görüntü alınmaya yönelik kısıtlamalar getirdiği haberi akıllara acaba bu yenilik için bir görüşme mi yapılıyor sorusunu aklımıza düşürdü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ un F8 konferansta önemli yenilikler tanıtılabilir. Bu aralar sürekli gizlilikle ilgili sorunlar yaşayan Facebook, bu konferansta bunun üzerinde duracağı ve bazı değişimlerden söz edeceği bekleniyor.

Konferans bugün tarihli başlayarak 1 Mayıs’ a kadar sürecek. Tahmini olarak bu yenilikten ve bunla alakalı sorunları ele alacaklar.

Screenshot engelleme WhatsApp’ a geleceği çok öncesinden duyurulmuştu. Ama detayları hala netleşmedi. 

WhatsApp Web görüntülü arama geliyor
WhatsApp Web görüntülü arama geliyor

WhatsApp masaüstü görüntülü konuşma ve karanlık mod beta çalışmalarının sürdüğü yönünde bilgi yer alıyor. Bir diğer yenilikte etiketler hareketli hale gelebilir. Bu saydıklarımız için neredeyse tamamlandı diyenler var. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son zamanlarda WhatsApp için yapılan en önemli yeniliklerden biri bizim için parmak izi ile açma özelliği oldu. Veri güvenliği ve kişisel verilerin güvenliği için bazı Android kullanıcıları ek bir uygulama kullanmak zorunda kalıyorlardı. iPhone’ da ise bu mümkün değildi. Sonrada iPhone eklendi. Söylentiye göre yakında güncellemeyle Android içinde ek güvenlik geliyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.