Corona Virüsü danışma hattı 184

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Korona danışma hattı Sağlık Bakan' ı tarafından duyuruldu. Daha farklı bir amaçla kullanılan 184 hattın artık Corona virüsü için destek hattı görevinde bulunacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ALO 184, “SABİM” olarak bilinen tütün ihbar hattının virüs nedeniyle Korona hattı olarak güncellendiği haberi bugün yayınlandı. Bakanlığın attığı önemli adımlardan biri olan bu hizmetle bulaşma riski olan bireylerin sorabileceği bir telefonla yardım bölümü oldu.

Bu hat 2016 yılında hizmete alındı ve çok sayıda tütünle ilgili şikayetler buraya yapılıyordu. Tabi zamanla biraz unutuldu gibi bir durum varıd. Bu virüs sorunuyla ilgili numara daha aktif olarak kullanılacağını düşünüyoruz. 

Bakan Koca tarafından duyurulan yeni açıklamada virüs tespit edilen kişi sayısı 5 olduğu belirtildi. Hızla devam eden önlemlere bir başka önemli uygulama hayatımıza girdi.

  • Korona’ dan korunma
  • Virüsle müdacele adımları
  • Yanlış aktarılan söylentilerin doğru anlatımı
  • Bunun dışında ihbar olarak tercih edilebileceğini düşünüyoruz.

Sosyla ağlarda dolaşan bilgi kirliliğin önüne geçilmesi için önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Tabi dalga geçmek için kendini bilmez tarafından meşgul edilmezse…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nisan 17′ ye kadar çok sayıda yurt dışı uçuşlarının durdurulduğu açıklaması yapılmıştı. Aynı zamanda da okullar tatil edildi. Bunun dışında kalabalık ortamlardan uzak durulması önerildi. Bir diğer gelişme ise maçların seyircisiz oynama kararı.

Corona Virüsü danışma hattı 184


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 20:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak