WhatsApp 1 kez iletildi ne demek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp 1 kez iletildi ve sık iletildi ne demek diyenleri duyar gibiyiz. Uygulamanın bu yılın ilk çeyreğinde duyurulan kaç kere iletildi özelliği hayata girdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp 1 kez iletildi, bu uyarıyı biriyle paylaştığınız video ve fotoğrafın görüldü mesajı bölümünde yer almasıyla ortaya çıktı. 2019 Mart ayında sık haberi yapılan yeni kaç kere iletildi özelliği nihayet Türkiye kullanıcılarına ulaştı. Bu yenilikte gönderilen fotoğraf iletim mesaj bilgisinde “1 kez iletildi, 2 kez iletildi, 3 kez iletildi, 4 kez iletildi ve sık iletildi” şeklinde teslim edildi altında çıkıyor. Tabi bazılarında kez iletildi çıkmıyor göremiyorum durumu çıkabilir.

WhatsApp gönderilen fotoğrafı sola doğru kaydırdığınızda “mesaj bilgisi” ekrana geliyor. Burada “görüldü, teslim edildi altında 1 kez iletildi” yazısı çıkıyor ve bu ne demek veya nedir diyenlerle karşılaşıyoruz. Yeni sürüm veya 2.19.112 güncellemesiyle genel tüm kullanıcılara ulaşan yenilik artık gönderdiğiniz mesaj kaç kere başkalarına iletildi bunu görebileceksiniz.

Yalan haber için bir dizi önlem almak için uygulama geliştiricisinin mesajın kaç kere iletildiğini gösteren bir ifadeyi uygulama mesaj bildirimine ekledi. Gönderilen mesaj kaç kere başkalarıyla paylaşıldığını gösteren bu özelliğe eski yazılım sürümlerinde yer almayabiliyor.

WhatsApp ..kez iletildi çıkmıyor, bende çıkmıyor veya görünmüyor diyenlere şimdiden belirtelim bu özellik belki telefonun yazılım sürümünü desteklemeyebilir. iOS ve Android’ de belli bir sürümün altındaki telefonlara gelmeyebilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp 1 kez iletildi görünmüyor diyenler için ufak bazı önerilerimiz olacak. Tabi telefonun işletim sisteminin desteklediği uyumlu sürümler için geçerli olacak.

  • Kullanılan WhatsApp sürümünün uyumlu olduğundan emin olunuz. Bu özellik 2.19.80 ile çıktığı söylenmekte. Yani üstü sürümlerde olabilir.
  • Güncel ise ve telefonu hiç kapatıp açmadıysanız yapınız.
  • Uygulamalardan WhatsApp’ a girip ön bellek silimi veya güncelleme kaldır varsa yapıp deneyin.
  • Uygulamayı kaldırıp tekrardan kurun.
  • Cihaz ve uygulama gizlilik ayarlarını kontrol edin.
WhatsApp 1 kez iletildi ne demek
WhatsApp 1 kez iletildi ne demek
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak