WhatsApp 2.19.60.26 profil fotoğrafı kaydetme engeli

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp 2.19.60.26 güncellemesi ile profil fotoğrafı kayıt etme engeli geliyor. Artık WhatsApp arkadaşlarınızın profil fotoğraflarını direk kayıt edemeyeceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Binlerce kullanıcısı olan Whatsapp uygulaması, güncel formları ile kendini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. İnternet bağlantısı üzerinden popüler mesajlaşma, anlık fotoğraf ve video paylaşımı aynı zamanda kaliteli görüntülü arama hizmeti sunan uygulamada yeni gelişmeler var. Şirket kullanıcılarına özel yeni güncel sürümlerle kusursuz hizmet vermeyi hedefliyor.

Çıkan güncellemenin kullanıcılardan olumlu ve olumsuz yorum alabilir. Ama biraz iyi gibi duruyor. Yazının tamamını okuduktan sonra, ya siz ne düşünüyorsunuz?

WhatsApp yenilenen sürümle profil resmi kayıt engeli 

Gelişmeye ve değişmeye devam eden Whatsapp, sürümünü 2.19.60.26’ya yükseltirken yeni özellikleri de beraberinde getirdi. Bununla birlikte daha önce var olan bir özelliği de kaldırdı. Neredeyse bütün Whatsapp kullanıcılarının genellikle kullandığı özellik artık yok. Bu sürümüne kadar Whatsapp kullanıcıları, profiline baktıkları diğer kullanıcıların profil fotoğrafını otomatik olarak cihazına kaydetmekteydi. Kişisel verilerin gizliliğine önem veren uygulama geliştiricileri bu özelliği kaldırdı. Artık diğer kullanıcıların profil fotoğrafı otomatik olarak akıllı cihazlara kayıt edilememektedir.

WhatsApp 2.19.60.26 profil fotoğrafı kaydetme engeli
WhatsApp 2.19.60.26 profil fotoğrafı kaydetme engeli

Profil fotoğrafına kayıt engeli getirdikten sonra, görüntüleme hizmetinde de düzenleme yapıldı. Kullanıcılar profil fotoğrafını görmesini istemediği kişileri engellemenin dışında, rehberinden silerek de bu özellikten faydalanabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İstediğiniz kişilerin profil fotoğrafını görmesini engelleme

Gizlilik ayarları bölümünde verilen komutlar sayesinde sadece istenilen kişilerin fotoğrafını görebilmesi sağlanıyor. Eğer bir kullanıcının profil detayı görüntülenmiyorsa bunun üç temel nedeni vardır.

1. Kullanıcı tarafından engel alınmıştır.

2. Kullanıcının telefon rehberinde bulunan kayıt silinmiştir.

3. Kullanıcı profil fotoğrafı kullanmıyordur.

Profil kaydetme engelinde sorun

Olası sorunlarda telefonun ayarlarındaki uygulamalar alanına girdiğinizde WhatsApp’ a dokunarak içeriğindeki seçeneklerin çalıştırılmasını öneriyoruz. Bu Android için geçerlidir.

iPhone içinde genel kısmındaki sıfırla içeriğinde ağ ayarlarının sıfırlanması ve duruma göre tüm ayarların sıfırlanması ile çözüm sağlama olasılığı var.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir