WhatsApp karanlık mod nedir 2020' de geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp gece modu veya karanlık mod dediğimiz özelliğin testlerine başlandı. Daha önce iOS' a gelen ve şimdide Android için yakında kullanıma açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp Beta testlerinde bir ara görüntülenen karanlık mod için çalışmalar devam ediyor. Gelecek yıl veya 2020′ de çıkması planlanan bu mod için önemli bir haber geldi. WhatsApp karanlık mod nedir ne işe yarar yakında detaylarını göreceksiniz.

Beta kayıtlı hesaplarda kullanım imkanı sunulan yeni sürümlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Son yılların popüler özelliklerinden biri olan gece modu WhatsApp’ a da geliyor.

WhatsApp’ tan güzel bir haber var ve yakında karanlık mod geliyor. Testler tamamlanır tamamlanmaz iPhone telefonlarda ve Android telefonlarda kullanıma açılacak.

Bazı uygulamalara gelen bu mod kullanıcılardan olumlu tepki almasıyla WhatsApp’ ta kullanıcı odaklı bu özelliğin çalışmalarına başlandığı duyurulmuştu. Gelen yeni bir haberde yakında karanlık mod WhatsApp uygulamasında kullanım sunulacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Karanlık mod nedir?

Gece modu olarak bilinen bu özellikle hem pil’ de tasarruf sağlıyor hem de gözü rahatsız etmeyecek şekilde bir görünüm sunuyor. Özellikle karanlıkta ve geceleri gözleri yormadan kullanım sağlıyor

WhatsApp karanlık mod nedir 2020' de geliyor

WhatsApp gece modu görüntülendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp ‘ ta bu mod, İngilizce adı Dark Mode 1-2 ay önce gündeme gelmişti. Tabi o zaman böyle bir özelliğin yakında geleceği bilgisi yer alıyordu. Şimdi ise çıkmasına az kaldığı aktarıldı. Sızdırılan bir görüntüde karanlık temayı gösterildi. 

Sızıntıdaki görüntünün eski olabileceği ve bazı değişimlerle gelebileceği vurgulanan habere göre alfa sürümü şu an iOS için sunuluyor. WhatsApp karanlık mod iPhone sürümü “2.18.100” olarak belirtildi.

Yeni özelliğe göre mesaj bölümüne basılı tuttuğunuzda 3D Touch menüsü arayüzü güncellendiği görülmekte. Birde durumlarda yanıt sizde mi güncellendi.


Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 04:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.