WhatsApp sohbeti temizle ile sohbeti sil arasındaki fark nedir

WhatsApp sohbeti sil ve sohbeti temizle nedir ne demek istiyor sorunuza cevap vermek için bu içeriği hazırladık. Sohbet sil ile temizle arasındaki fark nedir?

WhatsApp sohbeti temizle ile sohbeti sil arasındaki fark nedir
müşteri hizmetleri

WhatsApp sohbeti temizle ile sohbeti sil arasındaki fark nedir ya da neler siliniyor diyenler için kısa açıklamamız olacak. İki seçenekte içeriği siliyor ama bir seçenek sohbetler ekranında kişinin yer almasını sağlıyor.

WhatsApp sohbeti temizle nedir?

Sohbet temizleme seçeneği sohbet edilen kişiyle yapılan tüm mesajlaşmayı temizlenmesi ama sohbet sekmesinde kişinin kalmasını sağlar. İçerik silinir ama kişi listede yer almaya devam edecek.

Kişi veya grup sohbeti temizleme

  • Temizlenmek istenilen sohbete gelip sola doğru kaydırın 
  • Sohbeti temizle 
  • Yıldızlı hariç tümünü veya tüm mesajları sil
  • Tüm sohbetleri temizlemek için Ayarlar / sohbetler / tüm sohbetleri temizle
  • Telefon numarası / tüm sohbetler temizle

Önem verilen sohbetlerin kazayla kaldırılmamasını önlemek için yedeğin alınmasında fayda olacaktır. Buna güvenerek işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Cihazlarında yetersiz alandan dolayı kullanıcıların böyle bir işlem yaptığını söyleyebiliriz. 

Karşılaştığımız önemli durumlardan birini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Uzun yıllar çok sayıda kullanıcının önemli gördüğü veriyi bilerek veya bilmeyerek sildiği sonucu bir gün karşılarına ihtiyaç olarak geldiğini gördük. Hayatı öneme sahiptir diyerek yardım isteyenlerin çoğunun evlilik, nişanlılık ve sevgililik durumlarında bir olumsuzlukla görüşmek istediğini gördük. Böyle bir şeyin yardımının tehlikeli olacağını her defasında belirttik.

WhatsApp sohbeti temizle nedir?Kişi veya grup sohbeti temizlemeWhatsApp sohbeti sil ne demek

WhatsApp sohbeti sil nedir?

Sohbeti silme, mesajlaşma bölümündeki sohbet sekmesinden ilgili sohbeti siler. Bunun için bireysel veya grup bazlı işlem yapılması için gerekli adımlar aşağıda.

  • Sohbet üzerinden yine sola kaydır yapın
  • Diğer / sohbeti sil / sohbeti sil
  •  Alternatif işlem ise sohbetlerin üst köşesinde "Düzenle" dokunun ve silmek istenilen sohbet seçilecek
  • Sağ altta Sil ile devam edin
  • Sohbeti Sil
  • Grup için kaydırın ve grup sil / grubu sil yüm sohbetleri ya da ayarlar / sohbetler / tüm sohbetleri sil

Temizleyle yapılan işlemden sonra kişi mesajlar alanında kaldığını görüyorsunuz ama sohbeti sil yapılan kişide ise bu ekrandan kalktığı görebilirsiniz. Bu yaptığınız iki işlemin sonunda kişi hiç bir şekilde silinmeyecektir. Sadece kısayolda kalması veya kalmaması sağlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 04:13
müşteri hizmetleri
YORUMLAR